"Şimdi Al, Sonra Öde" trendine Türkiye Petrolleri, TP Mobil uygulaması ile dahil oldu

Akaryakıt ödemelerinde dijital inovasyon sunmayı hedefleyen Zülfikarlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Petrolleri, TP Mobil uygulaması aracılığı ile yeni bir çözüm sundu.

Ülkemizle birlikte tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını ile birlikte dijital dönüşüm ve inovasyon önemli ölçüde hızlandı. Akaryakıt ödemelerinde dijital inovasyon sunmayı hedefleyen Zülfikarlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Petrolleri, TP Mobil uygulaması aracılığı ile yeni bir çözüm sundu.

TP Mobil uygulamasını tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verecek bir ekosisteme dönüştüren şirket, tüketicilere anında, kefilsiz, banka hesabı olmadan hazır limit başvurusu ile hemen akaryakıt alıp sonra ödeyebilecekleri bir çözüm sunmaya başladı. TP Mobil'in "Şimdi Al, Sonra Öde" çözümünün Colendi, TurkPara ve Visa iş birliğiyle geliştirildiğini de ekleyelim.

TP Mobil'in web sitesinde yer alan bilgilere göre uygulama ile birlikte mobil ödeme yöntemleri ile araçtan inmeden ödeme, anında size özel tanımlanan hazır limit ile yakıt ödeme, dijital cüzdan ile alışveriş imkanı, araç bilgilerini kaydederek yanlış yakıt dolumunu önleme, size en yakın istasyonu bulabilmeniz için navigasyon hizmeti, işlem ücreti olmaksızın dijital cüzdanınıza kredi kartı yoluyla para yükleme, işlem ücreti olmaksızın cüzdanlar arasında para transferi ve QR kod ile para transferi gibi yapabiliyorsunuz.

Günümüzde dijital çağın dinamiklerine uygun olarak her sektörün, uzman olduğu iş alanına ek olarak ödeme çözümleri geliştirip tüketicilerin hayatına ve ihtiyaçlarına daha kapsayıcı ve bütüncül çözümler sunmaya odaklandığını dile getiren Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari, bu çerçevede Türkiye Petrolleri olarak TP Mobil uygulamaları üzerinden başlattıkları “Şimdi Al, Sonra Öde” ile Türkiye akaryakıt sektöründe bir ilke imza attıklarını paylaştı.

Zülfikari, TP Mobil uygulaması ile anında, kefilsiz, banka hesabı olmadan yapacakları hazır limit başvuruları ile akaryakıtlarını hemen alıp ödemesini sonra yapabilecekleri, yani akaryakıt ödemelerini erteleyebilecekleri bir sistem sunduklarını dile getirdi. Dilerseniz TP Mobil uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.