Dijital mecralardaki etkileşim tercihleri farklılaşıyor

Dijital mecralardaki etkileşim tercihlerinde önümüzdeki dönemde daha farklılaşan seçenekler beklenirken stratejilerin de bu doğrultuda değişmesi gerekiyor.
Dijital mecralardaki etkileşim tercihleri farklılaşıyor

Dijital etkileşim yeni bir konu olmasa da salgının getirdiği değişiklikler burada da karar vericilerin daha farklı adımlar atmasına ve alıştıkları düzeni değiştirmesine neden oldu. Salesforce tarafından yapılan bir araştırmaya göre 10 pazarlama yöneticisinin 9'u dijital etkileşim stratejilerinin salgın sonrasında neredeyse tamamen değiştini belirtmekte. 

Müşterilerin sosyal medya kullanımı da arttığı için planlama yaparken müşterilerin alışkanlıklarına göre dağılım yapmak elbette daha anlamlı hale geldiği için dijital etkileşimin farklı kanallarda büyümesi şaşırtıcı değil. Her şirket için yeni stratejileri hayata geçirmek benzer kolaylıkta olmasa da müşteri beklentileri değiştikçe pazarlama stratejilerinin de değişmesi gerekliliği birçok şirket tarafından kabul edilmiş durumda. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.