Sürdürülebilir ürünlerin nasıl isimlendirildiği kuşaklara göre ayrışan bir özellik

Sürdürülebilirlik konusu gündem olmaya devam ederken bu ürünlerin nasıl paketlendiğinden, altının nasıl doldurulduğu da önem kazanıyor. Farklılaşmak içinse kelime seçimi daha çok öne çıkabilir.
Sürdürülebilir ürünlerin nasıl isimlendirildiği kuşaklara göre ayrışan bir özellik

Müşterilerin satın aldıkları ürünlerin tek ve özel olması isteği hala devam etmekle birlikte son dönemden sonra sürdürülebilir ya da doğaya dost alternatifleri de satın alma tercihinde ön plana koyma alışkanlıkları gelişti. Salgından dolayı azalan hava kirliliği, iklim değişikliği nedeniyle meydana gelen doğal afetler ve bunun yarattığı sorunlar moda başta olmak üzere birçok alanda daha bilinçli tercihler yapmak gerekliliğini tekrar ortaya koydu. 

Yapılan bazı araştırmalar geçtiğimiz seneye göre daha fazla insanın sürdürülebilir markaları tercih etmeye başladığını ya da tercih oranını artırdığını gözler önüne seriyor. Dönüştürülen materyaller, alternatif içerikler ya da ikinci el gibi tercihler sayesinde artan erişim olan sürdürülebilir ürünlerin markaların da inisiyatifleri ile daha geniş kitleler tarafından farkındalığa ulaştığını görmekteyiz. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.