New HR Summit'in indirimli biletleri için son günler!

New HR Summit konferansımızın indirimli biletleri için son gün 1 Eylül 2021!
New HR Summit'in indirimli biletleri için son günler!

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit, 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek. Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz konferansımızda İnsan Kaynakları'na dair merak edilen her şeyi dijital olarak ele alacağız.

Dijital dönüşümün merkezinde İK, çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, çalışan verimliliğinin nasıl artırılacağı, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü, olumlu liderlik, İK liderliği gibi konuların gündemimizde olacağı New HR Summit, değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkanı sağlayacak.

New HR Summit konferansımızın indirimli biletleri için son günün 1 Eylül 2021 olduğunu da hatırlatalım! 1 Eylül'e kadar alacağınız biletlerde erken indirim fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Şu anda erken kayıtta tek kişilik bilet fiyatı 1000 TL, Erken Kayıt Grup İndirimli (3+ Bilet) biletler ise kişi başı 900 TL. Bilet fiyatları 1 Eylül'de, tek kişilik bilette 1250 TL'ye, grup indirimli biletlerde ise kişi başı 1125 TL'ye çıkacak. Katılımcıların hızlı davranmasını öneririz.

Konferansımızın konuşmacıları ve konferans programı da kısa bir süre sonra açıklanacak. New HR Summit ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir; konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz.

22 Eylül tarihinde görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.