David Marcus: "Novi dijital cüzdanı piyasaya çıkmaya hazır."

Yaklaşık 3 yıldır Diem kripto para biriminin dijital cüzdanı olan Novi'yi geliştiren David Marcus, Diem ve Novi ürünlerinin kısa zaman içinde kullanıma sunulabileceğini paylaştı.
David Marcus:

Facebook'un blockchain teknolojisi anlamak ve Facebook'un bu teknolojiyi nasıl kullanabileceğini araştırmak üzere bir ekip kurduğunu ve bu ekibin başına ise daha önce Messenger ürününü geliştiren David Marcus'u getirdiğini 2018 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık

Dün Medium'da "Good stablecoins, a protocol for money, and digital wallets: the formula to fix our broken payment system" isimli bir yazı paylaşan David Marcus, hem genel olarak kripto paralar ve ödeme yöntemleri hem de Novi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Facebook'un kripto para birimi ilk etapta Libra olarak tanıtılmıştı. 2020 yılının Aralık ayında ise isim değiştirerek Diem ismini alan kripto para birimi kısa zamanda karşımıza çıkabilir. Yaklaşık 3 yıldır Diem kripto para biriminin dijital cüzdanı olan Novi'yi geliştiren David Marcus, Diem ve Novi ürünlerinin kısa zaman içinde kullanıma sunulabileceğini paylaştı.

Marcus tarafından aktarılan bilgilere göre Novi, ödeme dünyasının önemli sorunları arasında yer alan maliyet ve hız sorunlarını ortadan kaldırabilir.

Her iki ürünün de hazır durumda olduğunu dile getiren Marcus, bu ürünlerin 2021 yılı içinde kullanıma sunulabileceğini dile getirdi. Novi'nin regülasyon süreçlerinin hem tüm dünyada hem de ABD'de devam ettiğini de belirten Marcus, neredeyse ABD'de bulunan tüm eyaletlerden izin aldıklarını da paylaştı. Son olarak David Marcus'un Novi'nin net çıkış tarihini paylaşmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.