Facebook blockchain konusunda uzman işe almak için iş ilanları açtı

Facebook blockchain konusunda uzman işe almak için iş ilanları açtı

Facebook bir süre önce blockchain teknolojisi anlamak ve Facebook'un bu teknolojiyi nasıl kullanabileceğini araştırmak üzere bir ekip kurmuştu. Ekibin yöneticisi daha önce Messenger ürününü geliştiren David Marcus olmuştu. Bu alana bu denli önemli bir ismi atayarak, blockchain teknolojisine olan ilgi ve önemlerini de göstermiş olan Facebook yönetimi şimdi de ekibi genişletme kararı almış gibi gözüküyor.

Facebook'un kendi iş ilanları sayfasında açılan yeni 5 pozisyon, Facebook'un blockchain projeleri konusunda yapacağı çalışmaları hızlandırma kararını aldığının habercisi gibi gözüküyor. Genişlemeye giden ve blockchain ile ilgili olan ekibin tamamı, Facebook'un Menlo Park'taki merkez ofisinde konuşlandırılmış. Ağırlıklı olarak mühendislerin arandığı pozisyonların yanı sıra veri bilimci ve ürün yöneticileri de kendilerine göre ilanlara başvurabilecek.

Yeni ekibin en büyük şansı elbette David Marcus gibi bir isimle çalışacak olmaları. Facebook'tan önceki kariyerinde PayPal'a başkanlık yapan Marcus, son olarak da Coinbase'in yönetim kuruluna girmişti. Kriptopara borsası Coinbase'deki yönetim kurulu görevini de sürdüren Marcus'un, blockchain ve kriptoparalar konusunda büyük tecrübeleri de bulunuyor.

Farklı pozisyonlardaki ilanların detaylarını buradan inceleyebilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.