48 ülkede hizmet veren e-posta servisi INBOX, yeni ürünlerini yayına aldı

Şu anda 48 farklı ülkeden 10 binin üzerinde ücretli, 25 binin üzerinde ücretsiz kullanıcıya dünya çapında hizmet veren e-posta servisi INBOX, yeni ürünlerine dair bilgiler paylaştı.
48 ülkede hizmet veren e-posta servisi INBOX, yeni ürünlerini yayına aldı

Şu anda 48 farklı ülkeden 10 binin üzerinde ücretli, 25 binin üzerinde ücretsiz kullanıcıya dünya çapında hizmet veren e-posta servisi INBOX, yeni ürünlerine dair bilgiler paylaştı. GDPR, CASL ve CCPA mevzuatlarıyla uyumlu yurtdışı gönderimleri günlük 15 milyonun üzerinde. İleti Yönetim Sistemi (İYS) ile iş ortaklığı bulunan ve KVKK kapsamında hizmet veren INBOX’ta bu sayı Türkiye’de ise 50 milyonun üzerinde. 

2021 yılı başı ile platforma birçok yeni özellik geliştiren INBOX'ın yeni özelliklerinden ilki “INBOXAutomation”. INBOX’ın yeni otomasyon sistemi ile doğru yerde, doğru zamanda, doğru kişiye gönderim yapmak kolaylaştırılmış. Sürükle-bırak temelli INBOXAutomation, dilediğiniz senaryoları kurgulayıp otomatik gönderimler yapabilmenize imkan sağlıyor. 

INBOX, kişilerinizi kolayca sınıflandırmaya yarayan “Etiket” özelliğinin yanı sıra, e-postalarınızda tanıttığınız içerikleriniz için sayfalar yaratma imkanı tanıyan “Landing Page” özelliğini de yayınladı. Yeni yayınlanan bir diğer özelliklerden biri “A/B Split Test” ise hazırladığınız iki e-posta şablonunu kendiniz seçeceğiniz bir kişi listesine farklı oranlarla gönderebilmenize imkan veriyor. Kazanan kampanya listenin geri kalanına gönderiliyor; bu sayede içeriklerinizi geliştirebiliyor ve etkileşimlerinizi artırabiliyorsunuz. Son olarak “Autosend” özelliği ile de geri dönüş alamadığınızı abonelerinize otomatik olarak bir takip e-postası gönderebilmeniz mümkün oluyor.

Dakikalar içerisinde kişiselleştirilmiş formlar: INBOXForms

INBOXForms ise dakikalar içerisinde dilediğiniz gibi dizayn edebildiğiniz ve içeriklerini kendiniz belirlediğiniz opt-in formlar oluşturabilmenize yardımcı oluyor.

Formunuzun tasarım sürecinin sonunda web sitenize eklemeniz için HTML ve iFrame kodlarının yanı sıra sosyal medyanıza veya e-posta imzanıza eklemeniz için linkler de paylaşılıyor.

INBOX’ta hazırladığınız formların bir diğer önemli özelliği ise İYS uyumlu olmaları. Bu sayede formu dolduran kişiler, seçtiğiniz kişi listesine ekleniyor ve otomatik olarak İYS’ye aktarılıyor. 

Kişi listenizin detaylı analizini görebilmeniz mümkün

INBOX’ta kişi listenizin detaylı bir analizini görebilmeniz de mümkün. Ortalama açılış oranları, abone olma ve abonelikten çıkma oranları, listenizin büyüme oranları ve kişileriniz etkileşim oranları gibi birçok detaya günlük, aylık ve yıllık bazda erişebiliyor ve bu istatistikler sayesinde e-posta pazarlama stratejinizi geliştirebiliyorsunuz.

İleti Yönetim Sistemi (İYS) entegrasyonu

İYS iş ortaklarından birisi olarak karşımıza çıkan INBOX, izinli gönderim tarafında gerekli bütün altyapıyı sağlıyor. İYS tarafında INBOX’ı iş ortağınız olarak atadığınızda INBOX sizlere bir İYS kontrol paneli oluşturuyor ve bu panel üzerinden kişilerinizi toplu olarak aktarabiliyor ve kişi listelerinizi İYS ile entegre edebiliyorsunuz. Bu entegrasyon işlemi ile birlikte listenize eklenen veya listenizden ayrılan kişiler, İYS tarafında otomatik güncelleniyor ve böylece sizin ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca bu panel üzerinden aktarılan ve üyelikten ayrılan adreslere de erişebiliyorsunuz.

INBOX bu kapsamda güzel bir kampanyaya imza atarak, aylık abonelik planlarından faydalanan kullanıcılarına bu hizmeti ücretsiz veriyor. Ayrıca e-posta pazarlama hizmetinden yararlanmadan da sadece İYS entegrasyon hizmeti alabiliyor ve INBOX’ın İYS kontrol panelini kullanabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.