Hibrit müşteri deneyimi, müşteri yolculuğunda yeni bir model olarak öne çıkabilir

Müşteri deneyiminin satın alma yolculuğundaki öneminin artması ile birlikte farklı kanallardaki deneyimin birleştirilerek yeniden yorumlanması da söz konusu.
Hibrit müşteri deneyimi, müşteri yolculuğunda yeni bir model olarak öne çıkabilir

Salgın dönemiyle birlikte şirketlerin başarısı ve memnuniyetine etki eden faktörlerin içeriği de değişti. Uzaktan çalışma koşulları yüz yüze müşteri hizmetleri başta olmak üzere birçok etkenin çalışma şeklini ve müşterilerin bu fonksiyonlardan beklentisini değiştirdi. 

Bazı şirketler çağrı merkezi ve ofis çalışanlarını da uzaktan çalışan departmanlar haline getirerek iletişim dilini de farklılaştırdı. Müşterilerin beklentilerine uygun bir deneyim tasarlamak ve bu deneyimi daha iyi hale getirmek de şirketlerin daha çok önceliği haline geldi. Müşteri deneyimi ve yolculuğu uzun süredir birçok sektörde farklı şekilde yoğun olarak ele alınan bir konu olmakla birlikte uzaktan erişime ihtiyacın artması bu konuda daha çok değişimi de tetikleyen unsurlardan oldu. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.