Fenerbahçe Token, ilk gününde yüzde 350'nin üzerinde değer kazandı

30 TL'den başlayarak 5 katından daha fazla bir değere ulaşan Fenerbahçe Token, şu an için 150 TL'den işlem görüyor.
Fenerbahçe Token, ilk gününde yüzde 350'nin üzerinde değer kazandı

Paribu iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, 9 Ağustos'ta ön satışa çıktığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. 9 Ağustos tarihinde Fenerbahçe Token, hem kilitsiz hem de kilitli olarak sınırlı sayıda adet ile satışa sunuldu. 30 TL değerindeki ve kilitsiz olarak satılan 500 bin adet Fenerbahçe Token, bugün itibarıyla Paribu platformunda işlem görmeye başladı.

Büyük bir yoğunluğa neden olan Fenerbahçe Token, ilk gününe hızlı bir başlangıç yaptı. 30 TL'den başlayarak 5 katından daha fazla bir değere ulaşan Fenerbahçe Token, şu an için 150 TL'den işlem görüyor ve yükselmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Token'ın yarattığı yoğunluk nedeniyle Paribu'ya girişlerde sorun yaşandığını da ekleyelim. Paribu'nun mobil uygulamasına son 1 saattir zaman zaman erişilemiyor. Platformun web sitesi daha erişilebilir olsa da emir girişlerinde duraksamalar olabiliyor. İşleme açıldığı anda büyük bir yükselme yaşayan Fenerbahçe Token, her geçen saniye yükselmeye devam ediyor. İlk gün gerçekleşen bu büyük yükselişin kalıcı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.