E-spor oyuncuları için kişisel koçluk hizmet sunan SenpAI, Y Combinator'dan 125 bin dolar yatırım aldı

League of Legends, VALORANT, Teamfight Tactics ve League of Legends: Wild Rift oyunları için kişisel koçluk hizmeti sunan SenpAI, 125 bin dolar yatırım aldı.
E-spor oyuncuları için kişisel koçluk hizmet sunan SenpAI, Y Combinator'dan 125 bin dolar yatırım aldı

E-spor oyuncuları için kişisel koçluk hizmet sunan bir platform olarak karşımıza çıkan SenpAI'da ilk olarak 2019 yılının Eylül ayında sizlere bahsetmiştik. Olcay Yılmazçoban ve Berk Özer tarafından kurulan SenpAI, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

SenpAI tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, 125 bin dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırımın Y Combinator tarafından yapıldığını da ekleyelim. SenpAI tarafından edindiğimiz bilgilere göre yatırım turu şu an için devam ediyor.  SenpAI, Y Combinator Demo-day ile beraber başka yatırımcıların da katıldığı yatırım turunu tamamlamayı hedefliyor

Yatırım turunun tamamlanması ile birlikte şirketin değerlemesi de paylaşılacak. Alınan 125 bin dolarlık yeni yatırım, SenpAI Plus olarak çıkacak olan yeni oyun koçluğu özelliklerinin, oyuncuların kendileri ve diğer oyuncularla yarışıp oyun içi ödüller kazandıkları oyunlaştırma özelliklerinin ve sisteme yeni oyunların eklenmesi için kullanılacak.

Şu an için League of Legends, VALORANT, Teamfight Tactics ve League of Legends: Wild Rift oyunları için kişisel koçluk hizmeti sunan SenpAI, ilerleyen dönemlerde Fornite ve CS:GO oyunları için de kişisel koçluk hizmeti sunmayı hedefliyor. Son olarak SenpAI'ın şu an için 450 bini aşkın aktif kullanıcısının bulunduğunu da paylaşalım. SenpAI'ın yatırım turu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.