NFT oyunu CryptoBlades'in aktif cüzdan sayısı yarım milyonu aştı!

Riveted Games ekibi tarafından Binance Smartchain üzerinde oluşturulmuş tarayıcı tabanlı NFT oyunu Cryptoblades'te son 30 günde 665 binden fazla aktif cüzdan oluşturuldu.
NFT oyunu CryptoBlades'in aktif cüzdan sayısı yarım milyonu aştı!

Riveted Games ekibi tarafından Binance Smart Chain (BSC) üzerinde oluşturulmuş tarayıcı tabanlı NFT oyunu Cryptoblades, sadece birkaç aydır piyasada olmasına rağmen hem kripto hem de oyun severler tarafından ciddi anlamda rağbet gördü.

Öncelikle Mayıs sonunda piyasaya sürülen bu oyun ile ilgili detayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

CryptoBlades'te SKILL adlı token kullanılıyor ve tüm hamleler bu token ile gerçekleştiriliyor. Oyuna başlamak için minimum iki SKILL token'ına ihtiyaç duyuyorsunuz, ancak elinizde ne kadar çok token olursa o kadar iyi. Zira hem karakter hem de silah seçerken SKILL harcamanız gerekiyor. Aynı zamanda dövüşler için yapacağınız harcamalarda da SKILL token'ını kullanıyorsunuz.

Peki, CryptoBlades'te sadece harcama mı yapılıyor? Hayır. Oyunda her ne kadar token harcasanız da kazandığınız savaşlardan kripto olarak kazanç da elde ediyorsunuz. Bunun için de oyundaki hamleleri bilmek gerekiyor.

Oyunda ateş, su, orman (ya da ağaç) ve şimşek güçleri mevcut. Hangi gücün diğerinden daha iyi olduğunu ve karakterinizin hangisine daha uyumlu olduğunu savaş sayfasında, en üstte bulunan sıralama ile öğrenebiliyor ve size sunulan düşmanları buna göre seçebiliyorsunuz. Her savaşta harcama yapıyor ve bazı savaşları kazanabildiğiniz gibi bazılarını da kaybedebiliyorsunuz.

Kaynak: DappRadar

30 günde 650 binden fazla aktif cüzdan

Kripto dünyasına olan bu ilgi CryptoBlades'in de yüzünü güldürdü. Zira platformda, son 30 günde 650 binden fazla aktif cüzdan oluşturuldu. Bu cüzdanların hacmi ise 103 milyon doların biraz üzerinde. CryptoBlades, her ne kadar 31 Mayıs'ta kullanıma sunulmuş olsa da oyunun asıl patladığı zaman temmuz ayının başı oldu ve zaten aktif edilen cüzdanlar da bu dönemde artış gösterdi. Bu arada oyunda yapılan harcamalar, yalnızca CryptoBlades için değil, tüm ekosistem için bir yükseliş olduğu anlamına geliyor. 

Kazanmak-için-oyna (play-to-earn) modelindeki CryptoBlades için bir kazanç tahmini yapmak henüz mümkün değil. Ancak YouTube'da yeni başlayacaklar için bir sürü rehber videosunun üretildiğini görebiliyoruz. Şu anda aylık düzenli gelir sağlama noktasında en önde yer alan oyun olarak Axie Infinity'i sayabiliriz, onun arkasından ise CryptoBlades geliyor. Play to Earn oyunların önümüzdeki birkaç yılın en önemli konu başlıklarından biri olacağını söylemek mümkün ancak gelir akışında sürekliliği sağlayabilecek oyunların hangileri olacağı şu anda en büyük soru işareti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.