Sürdürülebilir ürünlerde üçüncü parti doğrulaması, ürünlerin daha güvenle alınmasını sağlayabilir

Sürdürülebilir ürünlerin sayısı artmakla birlikte bu ürünlerin ne şekilde üretildiğine dair soru işaretleri de bulunuyor. Ürünlere güveni sağlamak için de farklı ortaklarla geliştirilecek doğrulama teknikleri geliştirilmesi gerekiyor.
Sürdürülebilir ürünlerde üçüncü parti doğrulaması, ürünlerin daha güvenle alınmasını sağlayabilir

Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir materyallerden üretilen ürünlere erişimi artmakta. Bilinen markaların birçoğunda bulunan sürdürülebilir ürün kategorileri ürün gruplarına göre daha fazla fiyatlandırılmış olsa da müşterilerin bir kısmı bu şekilde üretilen koleksiyonlar için daha fazla ücret ödemeye de sıcak bakıyor. Bununla birlikte üzerinde çevreye duyarlı üretim yapılmış ya da geri dönüşümle üretilmiş gibi ibareler bulunan ürünlerin ne kadar bu şekilde ulaştırıldığı konusunda soru işaretleri söz konusu. 

Birçok kategoride ürün satın alırken ürünün ne şekilde üretildiği ne şekilde rafa geldiği gibi aşamalarla aslında bugüne kadar çok ilgilenmiyorduk. Tüketim hızı arttıkça, kullanılmayan ya da bozulup atılan ürünler biriktikçe özellikle de yeni farkındalıkların yaşandığı son dönemle birlikte gerekli ve gereksiz ya da çevreye en az zarar verecek koşullarla bizlere ulaşan ürünler gibi konularda daha çok düşünür olduk. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.