Dapper Labs ve Genies, dijital avatarlar için pazaryeri kuracak

Dapper Labs ve Genies tarafından paylaşılan bilgilere göre iki şirket, iş birliği kapsamında dijital ürünlerin satılacağı bir pazaryeri kuracak.
Dapper Labs ve Genies, dijital avatarlar için pazaryeri kuracak

NBA Top Shot ve CryptoKitties ile büyük bir popülerlik kazanan Dapper Labs, odağına ünlü isimleri alan 3D avatar platformu olan Genies ile iş birliğine gittiğini duyurdu. Dapper Labs ve Genies tarafından paylaşılan bilgilere göre iki şirket, iş birliği kapsamında dijital ürünlerin satılacağı bir pazaryeri kuracak.

Dapper Labs ve Genies tarafından oluşturulacak olan pazaryeri içinde her iki firmanın da dijital varlıkları satışta olacak. Kısacası bu platformun NFT'ler için bir pazaryeri olacak konumlanacağını söyleyebiliriz. Edindiğimiz bilgilere göre bu platform içinde hem kullanıcılar hem de satıcılar dijital varlıklarını satabilecek veya takas yapabilecek.

Hatırlatmak gerekirse 2017 yılında Akash Nigam, Evan Rosenbaum, Jake Adams ve Matt Geiger tarafından ABD'de kurulan Genies, kişiselleştirilebilir dijital avatarlar geliştiriyor. Justin Bieber, Shawn Mendes, Rihanna ve Cardi B gibi ünlü isimlerle iş birliğine de giden Genies, ünlülerin dijital avatarları pazarının yüzde 99'una hakim olduğunu da iddia ediyor. 

2018 yılında Dieter Shirley, Mack Flavelle ve Roham Gharegozlou tarafından Kanada'da kurulan Dapper Labs ise özellikle spor ve eğlence sektörleri için NFT ürünleri üretiyor. Şu an için Dapper Labs ve Genies tarafından oluşturulacak olan platformun detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.