Paribu iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, 9 Ağustos'ta ön satışa çıkıyor

Fenerbahçe, kendi token'ını Paribu iş birliği ile çıkarıyor. Taraflar, Fenerbahçe Token için anlaşmaya vardı.
Paribu iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, 9 Ağustos'ta ön satışa çıkıyor

Fenerbahçe'nin kendi kripto parasını çıkarması bir süredir bekleniyordu. Son gelen haberlere göre spor kulübü, kendi token'ını Paribu iş birliği ile çıkarıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kısa bir süre önce “En geç 10 gün içinde, kripto para projemizi imza töreniyle başlatıyoruz” demişti, bugün ise sürece dair tüm detaylar belli oldu.

Hatırlatmak gerekirse, Ali Koç divan kurulu toplantısında, her şeyi incelediklerini; bekleyerek iyi yaptıklarını söyledi. Koç, "Bekledikçe teklifler daha cazip hale geldi. Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor.” demişti. Ali Koç, kripto para konusunda yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir seneyi aşkın süredir 10 ayrı firmayla konuştuklarını dile getirmişti. Fenerbahçe Başkanı, kulüpten resmi açıklama gelmedikçe Fenerbahçe’nin kripto parasını satanlara inanmamaları gerektiği konusunda da taraftarlara uyarıda bulunmuştu.

Paribu ve Fenerbahçe iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek. Kullanıcılar, Fenerbahçe Token için 9-12 Ağustos tarihleri arasındaki ön satış sürecinde Paribu üzerinden talepte bulunabilecek.

Fenerbahçe Token neler sağlayacak?

Fenerbahçe Token sahipleri kulüplerinin yarınına etki edebilecek. Token sahipleri, yapılacak taraftar oylamalarına, düzenlenecek özel etkinliklere, takım ve sporcularla düzenlenecek buluşmalara katılabilecek. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe ile ilgili özel adımlarda söz sahibi olma imkanı sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.