Abonelikler, yazılım lisansları gibi dijital ürünler satılmasına aracılık eden platform: Lemon Squeezy

Lemon Squeezy, içerik oluşturucuların dijital ürünlerini, bunlara dijital indirmeler, abonelikler ve yazılım lisanslarına kadar hemen hemen her şey dahil, sorunsuz bir şekilde satmalarına yardımcı olmaya odaklanıyor.
Abonelikler, yazılım lisansları gibi dijital ürünler satılmasına aracılık eden platform: Lemon Squeezy

Günümüzde her alan dijitalleşiyor; eskiden analog yollarla gerçekleştirdiğimiz her eylem neredeyse dijitale aktarılıyor. Bu kapsamda ilginç diyebileceğimiz Lemon Squeezy, adlı girişim dijital ürünlerin satıldığı bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Lemon Squeezy, içerik oluşturucuların dijital ürünlerini, bunlara dijital indirmeler, abonelikler ve yazılım lisanslarına kadar hemen hemen her şey dahil, sorunsuz bir şekilde satmalarına yardımcı olmaya odaklanıyor. Platform, ürünleri, müşterileri, vergileri, indirimleri, e-posta listelerini ve daha fazlasını yönetme imkanı sunuyor.

95 farklı para birimini destekliyor

Lemon Squeezy ile dilediğiniz kadar farklı mağaza oluşturabiliyor ve bu mağazaları yönetebiliyorsunuz. Bunlar arasında hızla geçiş yaparak farklı ürünleri ve işletmeleri düzenli tutmayı da kolay hale getirebiliyorsunuz. 95 farklı para birimini destekleyen Lemon Squeezy'de kredi kartları kabul ediliyor, PayPal entegrasyonu sağlanıyor, oluşturulan mağazalar özelleştirilebiliyor, indirimler eklenebiliyor, "istediğiniz kadar ödeyin" seçenekleri etkinleştirilebiliyor ve otomatik bir şekilde fatura oluşturulabiliyor.

Lemon Squeezy ile yapabilecekleriniz

Lemon Squeezy'de web sitesi oluşturucu, satış ortaklığı ve yönetim araçları, pazarlama ve iletişim araçları, özel alanlar ve herkesin kullanımına sunulan API özellikleri bulunuyor. Platformda, ödeme ağ geçitleri, vergiler ve dosya teslimi konusunda endişelenmeden ödemeleri kabul edebiliyorsunuz. Ödemeleri ister yerleşik bir link üzerinden isterseniz bağlantıyı paylaşarak kabul edebiliyorsunuz. Her satışta otomatik olarak lisans anahtarları vererek yazılım ve uygulamalar satıp müşteri erişimini yönetebiliyorsunuz. 

Platformda e-kitap, PDF, tasarım, fotoğraf, ses, video ve çok daha fazlasını satabiliyorsunuz. Aynı zamanda müşterileri haftalık, aylık veya yıllık olarak ücretlendirebiliyorsunuz.

Lemon Squeezy'nin ücretsiz bir planı mevcut. Ancak ekstra özellikler isterseniz kapsamına göre aylık 29 veya 79 dolarlık paketlerden birini de tercih edebiliyorsunuz. Üyelik paketlerini buradan inceleyebileceğinizi belirtelim. Lemon Squeezy'ye ise buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.