Gupshup, F serisi yatırım turunda ek 240 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz Nisan ayında F serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldığını duyuran Gupshup, bu yatırıma ek olarak 240 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını da paylaştı. 
Gupshup, F serisi yatırım turunda ek 240 milyon dolar yatırım aldı

Merkezine iş dünyasını alan bir mesajlaşma ve iletişim platformu olan Gupshup, yeni bir ek yatırım aldığını duyurdu. Geçtiğimiz Nisan ayında F serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldığını duyuran Gupshup, bu yatırıma ek olarak 240 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını da paylaştı. 

Alınan 240 milyon dolarlık ek yatırım ile birlikte Gupshup'ın F serisi yatırım turu, toplamda 340 milyon dolarlık bir yatırım turu haline geldi. 240 milyon dolarlık ek yatırım Fidelity Management, Tiger Global, Think Investments, Malabar Investments, Harbor Spring Capital, Neuberger Berman Investment Advisers yönetimindeki bazı yatırımcılar ve White Oak tarafından yapıldı. 

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Nisan ayında Gupshup'ın değerlemesi 1,4 milyar dolar olarak açıklanmıştı. Yeni yatırım sonrası şirketin değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Alınan 240 milyon dolarlık ek yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 385 milyon dolar seviyelerine ulaştı. 

2004 yılında Beerud Sheth, Dr Milind R Agarwal ve Rakesh Mathur tarafından Hindistan'da kurulan Gupshup, şu an için 100 bini aşkın işletme tarafından kullanılıyor. Gupshup şu an için Güney Amerika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Doğu Avrupa, Afrika ve ABD'de hizmet veriyor. 

Gupshup tarafından aktarılan bilgilere göre platform içinde her ay 6 milyonu aşkın mesaj gönderiliyor. Son olarak Gupshup'ın önümüzdeki yıl içinde halka arz gerçekleştirmeye hazırlandığını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.