TeklifimGelsin, 7 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Kullanıcıların talepleri doğrultusunda bankaların kişiye özel tüketici kredi ürünleri, mevduat ve kredi kartı tekliflerine kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayan TeklifimGelsin, 7 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. 
TeklifimGelsin, 7 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Açık bankacılık kanallarını kullanarak tüm bankaların hizmetlerini tek bir platform üzerinden kullanıcılarına sunan bir girişim olan TeklifimGelsin, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre TeklifimGelsin, 7 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. 

Söz konusu yatırım, melek yatırımcı Gülermak İnşaat İcra Kurulu Üyesi Mustafa Gökhan Erkuş tarafından yapıldı. TeklifimGelsin'e ne kadar yatırım yapıldığı ile ilgili finansal detaylar ile paylaşılmadı.

Kullanıcıların talepleri doğrultusunda bankaların kişiye özel tüketici kredi ürünleri, mevduat ve kredi kartı tekliflerine kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayan TeklifimGelsin, kullanıcıların bankaların tekliflerini karşılaştırarak saniyeler içinde şubeye gitmeden başvurularını tamamlamalarına aracılık ediyor.

2021 yılının Ocak ayında Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek bünyesinde kurulan TeklifimGelsin, bankaların kullanıcılara olan özel tekliflerini kolay bir şekilde karşılaştırmalarına imkan sağlıyor.

TeklifimGelsin kuruluş aşamasında katıldığı İTÜ Çekirdek sayesinde aldığı mentorluk ve desteklerle güçlü temeller ile yola başladığını dile getiren TeklifimGelsin kurucu ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, aldıkları yatırımın tamamını ekibin büyümesi ve son kullanıcıya sunulacak hizmetlerin artırılması adına kullanacaklarını da belirtti.

Yatırım süreci hakkında açıklamalarda bulunan Melek Yatırımcı Mustafa Gökhan Erkuş, gerek açık bankacılık gibi gelecek vadeden bir alan üzerinde çalışmaları gerekse kadronun bu alanda ehil uzmanlardan oluşmasından dolayı firmanın sektörde önemli bir misyon üstleneceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.