Webhelp, müşteri deneyimine odaklanan OneLink’i satın aldı

Yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyuran Webhelp, özellikle Latin Amerika bölgesinde aktif olarak hizmet veren OneLink’i satın aldı.
Webhelp, müşteri deneyimine odaklanan OneLink’i satın aldı

Çağrı merkezi olarak hizmet veren Webhelp'in saha hizmetleri şirketi Teknofix’i bünyesine kattığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyuran Webhelp, özellikle Latin Amerika bölgesinde aktif olarak hizmet veren OneLink’i satın aldı.

2014 yılında Eduardo Salazar tarafından Guatemala'da kurulan OneLink girişimi ABD, Avrupa ve Latin Amerika genelinde yer alan markalara müşteri deneyimi konusunda destek sağlıyor. Webhelp ve OneLink arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilginin açıklanmadığını da paylaşalım.

Webhelp tarafından edindiğimiz bilgilere göre satın alma işleminin tamamlanması ile birlikte şirket, 55 ülkede 190 lokasyonda ve 90 binin üzerinde çalışanla hizmet verecek ve 2,4 milyar ABD dolarını aşan gelire sahip olacak. Webhelp'in ABD ve Latin Amerika pazarlarındaki büyümesini hızlandırmak adında OneLink’i satın aldığını da ekleyelim.

Webhelp'in son 5 yıl içinde toplamda 13 satın alma gerçekleştirdiğini de ekleyelim. Kısa süre önce de şu an Webhelp Peru olan Dynamicall’ı satın alarak LatAm ve Avrupa pazarındaki faaliyet alanını genişleten şirket, OneLink’in bünyesine katılmasıyla birlikte, özellikle Latin Amerika’da ciddi bir büyüme yakalamayı hedefliyor.

Webhelp ve OneLink olarak benzer bir kültüre ve yenilikçi bir bakış açısına sahip olduklarını dile getiren Webhelp kurucu ortağı ve CEO’su Olivier Duha, değerlerinin birleşimiyle, iş ortaklarına ek lokasyonları ile erişim ve geniş çaplı müşteri hizmetleri desteği sağlamanın yanı sıra dijital ve teknoloji odaklı, inovatif bir müşteri deneyimi yaşatacaklarını da dile getirdi.

Geçtiğimiz sekiz yılda başarılarına yön veren mükemmel ekipleri ile gurur duyduklarını belirten OneLink BPO CEO’su ve kurucu ortağı Eduardo Salazar, Webhelp ailesine katılacakları için çok heyecanlı olduklarını sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.