SPONSORLU

Garanti BBVA ve Mastercard iş birliği ile hangi kartım yurt dışında nerede kayıtlı derdine son!

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü M. Çağrı Süzer ve Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan ile maskeleme teknolojisinin detaylarını konuştuk.

Garanti BBVA ve Mastercard kart sahiplerinin yurt dışı internet sitesi ve mobil uygulamalardaki dijital aboneliklerinde kullanılan kartlarını, tek bir ekranda görüntüleyebilmelerine ve kontrol edebilmelerine olanak tanıyan yeni bir iş birliğine gittiğini duyurdu.

Bu videomuzda ise söz konusu iş birliğinin ve bu iş birliğinin arkasındaki teknoloji olan Mastercard'ın maskeleme teknolojisinin tüm detayları ile masaya yatırdık.

Webrazzi yazarı Arden Papuççiyan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen videomuzun konuşmacıları arasında ise Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü M. Çağrı Süzer ve Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan yer alıyor.

Videomuzda maskeleme teknolojisinin nasıl çalıştığı, bu teknolojinin tüketicilere ne gibi faydalar sunduğu ve Garanti BBVA ve Mastercard arasında gerçekleşen iş birliği ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.