Online şirketler için finans çözümleri sunan Clearco, 215 milyon dolar yatırım aldı

Online şirketler için bir fintech sermaye sağlayıcısı olan Toronto merkezli Clearco, SoftBank Vision Fund 2 liderliğindeki yatırım turunda 215 milyon dolar aldı.
Online şirketler için finans çözümleri sunan Clearco, 215 milyon dolar yatırım aldı

Online şirketler için bir fintech sermaye sağlayıcısı olan Toronto merkezli Clearco, SoftBank Vision Fund 2 liderliğindeki yatırım turunda 215 milyon dolar aldı. Yeni yatırım, Clearco'nun en son yatırımını tamamlamasından birkaç hafta sonra gerçekleşti. Alınan yatırım, Clearco'nun Avrupa, Kanada ve ABD'nin ötesinde, yeni coğrafyalarda büyümesine yardımcı olmak için kullanılacak.

2015 yılında Clearbanc olarak kurulan Clearco, e-ticaret, mobil uygulamalar ve SaaS kurucuları için sermaye çözümlerinin yanı sıra eksiksiz bir ürün paketi ve güçlü bir global ağa, içgörülere ve verilere erişim sunuyor. Clearco bugüne kadar Leesa Sleep, moda kiralama hizmeti Le Tote , ev eşyaları şirketi Public Goods, online konuşma terapisi uygulaması Expressable ve dijital emlak piyasası SetSchedule dahil olmak üzere 5 bin 500'den fazla şirkete finansman sağladı.

Clearco, kurucuların mülkiyeti elinde tutmasına yardımcı olmak için özel olarak hazırlanmış, sektör lideri performans finansmanı ürünleri ve hizmetleri paketi sunuyor.

Bu ürünler üç ana başlıkta karşımıza çıkıyor. ClearCapital, pazarlamalarını ölçeklendirmek veya envanter stoklamak isteyen e-ticaret şirketlerine 10 milyon dolara kadar öz sermayesiz sermaye sağlıyor. ClearAngel, erken aşamadaki kuruculara öz sermayesiz sermayeye, veriye dayalı tavsiyelere ve Clearco'nun kapsamlı uygulama, ajans ve yatırımcı ağına erişim sağlıyor. ClearRunway ise SaaS ve abonelik şirketlerine aylık gelirleri 10 milyon dolara kadar öz sermayesiz yatırımlara dönüştürerek büyümenin daha basit bir yolunu sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.