Webrazzi Arena 2021 başvuruları açıldı!

20 Ekim 2021 Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Summit 2021'in en sevilen kısımlarından biri olan Webrazzi Arena da bu sene sahnede yüz yüze gerçekleşmiş olacak.
Webrazzi Arena 2021 başvuruları açıldı!

Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi nedeniyle Webrazzi Summit 2020'yi online olarak gerçekleştirmiştik. Ancak aşılanmanın artması ve yavaş yavaş alıştığımız hayata geri dönüşlerimizin başlaması ile bu sene kavuşuyoruz ve Webrazzi Summit 2021'yi fiziksel olarak gerçekleştireceğiz!

Webrazzi Arena, bu sene fiziksel olarak gerçekleşecek

20 Ekim 2021 Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Summit 2021'in en sevilen kısımlarından biri olan ve 2015'ten beri süregelen Webrazzi Arena da bu sene sahnede yüz yüze gerçekleşmiş olacak. Webrazzi Arena 2021 için başvurular da bugün başladı!

Webrazzi Summit 2021'de, Webrazzi Arena için seçilen girişimler jüri karşısında sunumlarını gerçekleştirecekler. Sunumların sonunda jürinin oylamasıyla Webrazzi Arena'da ilk üçe giren girişimler belirlenmiş olacak.

Webrazzi Arena girişimlere/girişimcilere neler vadediyor?

Girişimler ve girişimciler, Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2021’de, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabiliyorlar. Yerli/yabancı basınla tanışabildikleri gibi yüksek miktarda da geri bildirim toplayabiliyorlar. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2021’ye katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabiliyorlar.

Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak. Girişimler, Webrazzi tarafından düzenlenen diğer tüm organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanıyorlar.

Webrazzi Arena başvuruları 10 Eylül 2021 tarihinde sona erecek

Webrazzi Arena’ya katılacak girişimlerin gelen başvurular içerisinden Webrazzi ekibi tarafından seçileceğini ve genel başvurular arasında seçim yaparken belli kriterlerin dikkate alınacağını da belirtelim. Burada, girişimlerin ilk kez Webrazzi Arena'da duyuruluyor olması bizim için önemli bir artı.

Webrazzi Arena öncesi benzer başka yarışma ya da programlara katılmış olan girişimlere ise sıcak bakmıyoruz. Girişimler daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış olabilirler. Webrazzi Arena’da sahneye çıkacak olan girişimler ödeme sistemlerinden mobil oyuna, SaaS’tan e-ticarete kadar çok farklı kategoride yer alabilirler. 

Webrazzi Arena başvurularının 10 Eylül 2021 tarihinde sonlanacağını da ekleyelim.

Webrazzi Arena'nın ilk 3 girişimi için özel ödüller olacak

Geçtiğimiz yıl Webrazzi Arena'nın ilk 3 girişimine farklı hediyeler de vermiştik. Webrazzi Pass'ten Webrazzi Insights paketine birçok ödül, Webrazzi Arena'nın birinci, ikinci ve üçüncü girişimleriyle buluşmuştu. Bu sene de benzer bir sistemle karşınızda olacağız. Webrazzi Arena'nın kazananı 2 katılımcılı Webrazzi Pass'e, Webrazzi Summit 2022 Startup Lounge'da yer almaya, Webrazzi Kariyer'de 15 iş ilanı vermeye, Adrazzi'de 10 bin TL'lik reklam bakiyesine ve Webrazzi Insights profesyonel paketine sahip olacak. 

Webrazzi Arena'da ikinci olan girişim, 2 katılımcılı Webrazzi Pass'e, Webrazzi Summit 2022 Startup Lounge'da yer almaya, Webrazzi Kariyer'de 10 iş ilanı vermeye, Adrazzi'de 7 bin 500 TL'lik reklam bakiyesine ve Webrazzi Insights profesyonel paketine sahip olacak. Üçüncü girişim de 1 katılımcılı Webrazzi Pass'e, Webrazzi Summit 2022 Startup Lounge'da yer almaya, Webrazzi Kariyer'de 5 iş ilanı vermeye, Adrazzi'de 5 bin TL'lik reklam bakiyesine ve Webrazzi Insights profesyonel paketine sahip olacak.

Bu ilk 3'e özel hediyeler, girişimlerin ekosistemde işlerini kolaylaştırmayı hedeflerken, kurduğu bağlantıları da güçlü tutmasına yardımcı olacak.

Webrazzi Arena 2021  ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, başvurunuzu ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.