The Witcher serisinin mobil oyunu The Witcher Monster Slayer, 21 Temmuz'da oyuncular ile buluşacak

Sevilen oyun serisinin ardından Netflix'te yer alan dizisi ile daha da popülerlik kazanan The Witcher serisinin mobil oyunu olan The Witcher: Monster Slayer, 21 Temmuz'da oyuncular ile buluşacak.
The Witcher serisinin mobil oyunu The Witcher Monster Slayer, 21 Temmuz'da oyuncular ile buluşacak

Hem edebiyat hem de oyun dünyasının sevilen yapımlarından biri olan The Witcher, kısa zaman sonra yeni mobil oyunu ile karşımıza çıkacak. Sevilen oyun serisinin ardından Netflix'te yer alan dizisi ile daha da popülerlik kazanan The Witcher serisinin mobil oyunu olan The Witcher: Monster Slayer, 21 Temmuz'da oyuncular ile buluşacak.

Hatırlatmak gerekirse The Witcher: Monster Slayer oyunu ilk olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında duyurulmuştu. Mobil dünyasının en başarılı örneklerinden olan Pokemon Go benzeri bir oynanış mantığına sahip olması beklenen The Witcher: Monster Slayer, The Witcher olarak canavarları avlamanıza olanak tanıyacak.

Oyunun geliştiricisi olan CD Projekt Red tarafından aktarılan bilgilere göre The Witcher: Monster Slayer, hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunulacak. The Witcher: Monster Slayer oyununun ücretsiz olarak kullanıma sunulacağını da ekleyelim. The Witcher: Monster Slayer oyunu için Android platformunda ön kayıt süreci de başladı. Oyun çıkar çıkmaz telefonunuza yüklensin istiyorsanız şimdiden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile desteklenen bir oyun olan The Witcher: Monster Slayer, harita üzerinde yer alan canavarları artırılmış gerçeklik ile görmenizi ve avlamanızı hedefliyor. Dilerseniz The Witcher: Monster Slayer'ın Android için ön kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.