Çoklu kanal deneyiminin geliştirilmesi, kişiselleştirmede de farklı aksiyonlar alınmasını gerektirebilir

Çoklu kanal deneyimi ile ilgili yapılan yeniliklerden daha sık bahsettiğimiz son dönemde müşterilerin beklentilerini de göz önünde bulundurarak aksiyonlar alınması, uzun vadeli planları daha olumlu etkileyecektir.
Çoklu kanal deneyiminin geliştirilmesi, kişiselleştirmede de farklı aksiyonlar alınmasını gerektirebilir

Birçok sektörde görülen büyüme 2021'in ilk yarısında da kendini göstermeye devam ediyor. Salgın sektörlerle işletmeleri daha önce çok örneği görülmemiş bir şekilde hızlı hareket etmeye ve dönüşmeye zorladı. Dijital dönüşüm projelerinin hızlanması ile birlikte bu alandaki harcamaların artması ve buna bağlı olarak da sektörlerdeki beklentilerin değişmesi de son dönemlerde gözlemlenen en büyük değişikliklerden. 

Dijital yolculukla yüz yüze deneyim arasındaki ayrışmanın da farklılaştığı son dönemlerde websiteleri ve uygulamalara yapılan yatırımlarla müşterilerin yüz yüze mağazalardakinden farklı bir deneyimi tamamen almaları planlanıyor. Online alışverişe yabancı olan müşterilerin bile daha güvenli bir şekilde ve neyi ne şekilde aldığını bilmesine yardımcı olacak güncellemeler ya da farklı demografilerdeki kitlelerin birbirinden ayrışan ihtiyaçlarına çözüm bulmak gibi birçok konuda dijital yatırımlar artmakta. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.