WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine yapılması planlanan yatırım miktarı 1 milyon dolara çıktı

Yatırımın iki katına çıkarılması ile birlikte WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine yapılan yatırım girişim başına 1 milyon dolar seviyelerine ulaştı.
WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine yapılması planlanan yatırım miktarı 1 milyon dolara çıktı

Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı'nın WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine yatırım yaptığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Hatırlatmak gerekirse Innovate21st tarafından aktarılan bilgilere göre WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine 500 bin dolar Seri A öncesi yatırım yapılacağı açıklanmıştı.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre ise Innovate21st tarafından yapılan yatırım iki katına çıkarıldı. Yatırımın iki katına çıkarılması ile birlikte WorqCompany, Fintegre ve AgrioFinans girişimlerine yapılan yatırım girişim başına 1 milyon dolar seviyelerine ulaştı. Edindiğimiz bilgilere göre şirketler kapattıkları yatırım tutarları ile yıllık 3 kat ve üzeri büyüme hedefleri için gerekli ilk aşama finansmanı da sağlanmış oldu.

Yatırım turuyla beraber ivmelendirme programına dahil olan şirketlerin finansman dışında, Innovate21st programının girişimlerin yol haritasında kritik öneme sahip konularda eğitim ve mentorluk olanaklarından yararlanmaya başladığını da hatırlatalım.

Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı'ndan 1 milyon dolar yatırım alan girişimler

Fintegre: Birçok dikeyde aktif olarak faaliyet göstermekle beraber temelinde teknolojiye erişebilirlik ve alım gücünü artırmaya yönelik POS finansmanı sağlayan girişim, 2018 yılında kuruldu.

Agriofinans: Tarımsal üretim ve değer zinciri finansmanını yeniden tasarlayan tarım odaklı bir finansal teknoloji girişimi olan Agriofinans,Akıllı Kontrat Teknolojisi ile Tarım ve Gıda üretiminde tüm tarafların Nakit, Girdi, Üretim ve Veri akışlarını yönetiyor.

WorqCompanyKOBİ ve girişimler için kuruluş işlemleri, ofis çözümleri, finansal raporlama ve muhasebe danışmanlığı, pazarlama ve insan kaynakları gibi tüm profesyonel servisleri tek bir kaynaktan alabilecekleri yeni nesil hizmet platformu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.