Özelleştirilmiş pazaryerleri, medya satın almasında farklılaştırma yaratabilir

Cookie'lerden arındırılmış dünyada hedef kitle belirlemek ve farklı yollardan müşteriye ulaşarak eski aksaklıkları gidermek daha çok ön plana çıkmaya başladı.
Özelleştirilmiş pazaryerleri, medya satın almasında farklılaştırma yaratabilir

Salgınla birlikte sadece boş zaman geçirmek için değil, farklı aktiviteleri yaparken online video izlemek eskiye göre çok daha fazla yapılan bir alışkanlık haline geldi. Canlı yayınların artışlarının da salgın başlarına denk gelmesi bu nedenle çok da şaşırtıcı bir gelişme değil. Alışveriş başta olmak üzere farklı konulardaki yayınlardaki artış tekrar izlemelerle birlikte izleme trafiğinde büyük bir yükselmeye yol açtı. 

Fiziksel olarak aynı ortamda yayın izlemede düşüş olmakla birlikte birliktelik hissiyatını bir şekilde yaşatan online mecralar birçok aktivitenin "eş zamanlı" yapılmasına olanak veren ve yalnızlığı bir şekilde azaltmaya çalışan araçlar haline geldi. Durum böyle olunca da öğrenilen bir şeyi bir başkasına anlatmak ve onunla uzaktan da olsa aynı anda, aynı aktiviteyi yapabilmek önemli bir motivasyon haline gelerek yayıncıların da daha çok göz önüne alması gereken yeni alanları ve buradan doğacak fırsatları daha çok düşünmelerini sağlamakta. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.