Gayrimenkul teknolojileri sunan ve halka arz için hazırlanan Side'ın değerlemesi 2.5 milyar dolara ulaştı

Gayrimenkul teknolojileri sunan Side, Tiger Global Management'ın liderliği üstlendiği yeni yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırım Side'ın değerlemesini 2.5 milyar dolara çıkardı.
Gayrimenkul teknolojileri sunan ve halka arz için hazırlanan Side'ın değerlemesi 2.5 milyar dolara ulaştı

Gayrimenkul teknolojileri sunan San Francisco merkezli Side, Tiger Global Management'ın liderliği üstlendiği yeni yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Tura, ICONIQ Capital ve D1 Capital Partners da katıldı. Yeni yatırımla birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 250 milyon doları aştı. 

Şirket, şu dönemde halka arza hazırlanıyor ve yeni yatırım Side'ın değerlemesini bir öncekine göre 2 kat artırarak 2.5 milyar dolara çıkardı.

Guy Gal, Edward Wu ve Hilary Saunders tarafından kurulan Side, yüksek performanslı acenteleri, ekipleri ve bağımsız aracı kurumları, yüzde 100 acenteye ait işletmelere ve butik markalara dönüştürüyor. Side, yalnızca en iyi temsilcilerle ortaklık kurarak onları, tescilli teknoloji ve birinci sınıf bir destek ekibiyle güçlendirerek, daha üretken olabilmeleri, işlerini büyütebilmeleri ve müşterilerine hizmet etmeye odaklanabilmeleri için güçlendiriyor.

Side'ın modeli, acenteler ve ekiplerle birlikte çalışarak kendi butik markalarını özel olarak pazarlarken aynı zamanda arkada ihtiyaç duyulan teknoloji ve desteği de sağlıyor. Amaç, ortak acentelerin işlerini öngörülebilir şekilde büyütmelerine ve üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olmak şeklinde açıklanıyor. 

Side, an itibarıyla Kaliforniya, Teksas ve Florida'da 1.800'den fazla ortak acenteyi destekliyor. Şirket, bu üç faaliyet pazarında acente tarafından temsil edilen ev satışlarında yıldan yıla yüzde 200'lük bir artış görüldüğünü söylüyor ve yıl sonuna kadar 15 yeni eyalette de faaliyet göstermeyi planlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.