6 ay içinde hem müşteri sayısı hem de ürün kullanımı olarak 6 kat büyüyen Infoset'in öne çıkan verileri

Samed Düzçay, Sercan Düzçay ve şirketin yatırımcısı da olan Benoit L'Huissier tarafından kurulan Infoset, geçtiğimiz 6 ay içinde hem müşteri sayısı hem de ürün kullanımı olarak 6 kat büyüdü.
6 ay içinde hem müşteri sayısı hem de ürün kullanımı olarak 6 kat büyüyen Infoset'in öne çıkan verileri

Tüm destek ve satış süreçlerini tek platformda toplayan Infoset'i daha önce sizlere detaylı bir şekilde aktarmıştık. Samed DüzçaySercan Düzçay ve şirketin yatırımcısı da olan Benoit L'Huissier tarafından kurulan Infoset, bulut telefon yönetimi, e-posta destek sistemi, chat/chatbotlar ile web-mobil-WhatsApp-Messenger gibi tüm kanallarda tek panelden müşteri iletişim yönetimi, CRM ve satış yönetimi, otomasyonlar gibi çözümleri tek ve tam entegre bir panelde sunuyor.

QNBEYOND'un üçüncü dönemine seçilen 8 girişim arasında da yer alan Infoset'in, 2020'nin Şubat ayında da Fransa merkezli IT Task Force'tan 2,2 milyon değerleme ile yatırım almıştı

Son 6 ayda 6 kat büyüme

Infoset, özellikle yatırım sürecinden sonra bir hayli yol kat etti ve bu kapsamda öne çıkan verilerini bizimle paylaştı. Şirket, geçtiğimiz 6 ay içinde hem müşteri sayısı hem de ürün kullanımı olarak 6 kat büyüdü. Aşağıda bununla ilgili detaylı grafiği bulabilirsiniz. Grafikte her geçen ay ciddi bir ivmelenme olduğunu görebiliyoruz. 

İtalya ve Almanya'da satışlara başladı

Bu büyümenin yanı sıra Infoset, İtalya ve Almanya'da satışlara başladı. Türkiye'de ise Casper, The North Face, Tommy Hilfiger, Vans, MobilExpress, Dia gibi şirketler de artık Infoset kullanıyorlar. Müşterilerinin Infoset'in nasıl kullandığını sorduğumuzda ise Samed Düzçay, tüm iletişim kanallarını ve ekipleri tek bir panelden yönetebilmenin, uzaktan çalışma sürecinde müşterilerine kolaylık sağladığını söylüyor.

Destek Özelliği

Bu kapsamda davranışsal pazarlama ve satış otomasyon özellikleriyle şirketler satışlarını artırıyorlar, chatbotlar ve self-servis yardım masası gibi özelliklerle de artan satışlarının destek operasyonlarını kolaylıkla yönetebiliyorlar. Ekipler genellikle yabancı yazılımlardan Infoset'e geçiş sağlıyorlar, geçiş sonrasında hem operasyon hızlarında, hem satışlarında, hem de müşteri skorlarında (NPS, CSAT) artışlar görüyorlar.

Chat Özelliği

Ürüne, belirli kriterlere uyan kişilere push mesajlar gönderme, toplu e-posta gönderme gibi davranışsal ve iletişimsel pazarlama (conversational marketing) özelliklerinin eklediğini; Infoset'in bu sayede e-ticaret sektöründeki müşterilerinin satışlarını yüzde 30-50 seviyesinde artırmalarını sağladıklarının da altını çizelim. Böylelikle artık şirketler, satış ve satış sonrası destek konusundaki tüm operasyonlarını Infoset üzerinden yönetebiliyorlar.

Sales Özelliği

Destek süreçleri 2 kata kadar hızlandı

Ayrıca eklenen Whatsapp, Facebook, Twitter, Telegram, ŞikayetVar entegrasyonlarıyla şirketler tüm sosyal kanallarını da artık tek bir ekrandan yönetebiliyorlar, destek süreçlerini 2 kata kadar hızlandırabiliyorlar. Infoset'te en çok tercih edilen kanallar canlı chat ve çağrı. Müşterilerin yüzde 75'i canlı destek ve chatbot kanallarını, yüzde 60'ı çağrı kanalını, yüzde 40'ı e-posta kanalını aktif olarak kullanıyor.

Kullanıcı sayısı 2 bine yaklaştı, 3 milyondan fazla canlı destek görüşmesi yapıldı

Kullanıcı sayısı 2 bine yaklaşan ve global satış ortağı sayımız 20'yi geçen Infoset ile yılbaşından bugüne kadar 3 milyondan fazla canlı destek görüşmesi ve çağrı yapıldı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.