SuperApp olma yolunda ilerleyen Migros'tan resmi açıklama geldi

Migros, Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Ekstra ve MoneyPay uygulamalarını bir araya getirdi ve tüketiciye yarar sağlayacak bu yeni dünyada birçok farklı hizmetin tek yerden sunulması konusunda önemli bir adım attı.

Geçtiğimiz haftalarda Migros'un Migros Hemen uygulamasını da kendi bünyesine eklediğini; böylelikle SuperApp olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini sizlerle paylaşmıştık. Bu kapsamda Migros, Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Ekstra ve MoneyPay uygulamalarını bir araya getirdi ve tüketiciye yarar sağlayacak bu yeni dünyada birçok farklı hizmetin tek yerden sunulması konusunda önemli bir adım attı.

Migros’un tüm hizmetlerini bir ekranda toplayan uygulamada, ürün görsellerinin boyutu büyütüldü, arama ve geçişler kolay hale getirildi. Şimdi ise Migros'tan bu konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi.

Migros Ticaret A.Ş. E-Ticaret İş Birimi Direktörü Orçun Onat, "Migros olarak, perakendede dijital dönüşümün Türkiye’deki öncüsü konumundayız. Yenilikçi vizyonumuzla ileri teknolojiyi, verimliliğimizi artırmak ve müşterilerimize mükemmel alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla kullanıyor ve geliştiriyoruz. Bu doğrultuda çok uzun yıllardır yatırım yaptığımız dijital altyapı gücümüzü dünyadaki güncel trendlere entegre ediyoruz. Tüm dünyada e-ticaret ve perakende markalarının ana hedefi olan online ve offline ürün gamını genişletmek ve dijital kanallar aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaşma noktasında önemli bir adım daha atarak, dünyada trend olan bir uygulamanın Türkiye’deki öncüsü olduk” dedi.

Onat, Migros Sanal Market'in online siparişleri dakikalar içerisinde teslim eden hızlı teslimat modeli Migros Hemen’in yanı sıra, elektronikten sağlık ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Migros Ekstra ve müşterilerine ‘şimdi al sonra öde’ ayrıcalığını sunan ödeme, para transferi gibi finansal işlemlerin hızlı, kolay ve güvenli şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan MoneyPay’in mobil uygulamalarını bir araya getirdiklerini söyledi.

Müşterilerinin dilediği hizmeti tek bir uygulama üzerinden kolaylıkla alabilmesini sağlayarak hem hayatlarını kolaylaştırdıklarını hem de zamandan tasarruf etmelerini sağladıklarını belirten Onat, uygulamanın kullanışlı arayüzü, büyük görsel boyutları, kolay geçişleriyle müşterilerimize kullanım rahatlığı sağladığını açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.