Yerli oyun pazarlaması ajansı Publishme, Nazara Technologies'ten yatırım alıyor

Edindiğimiz bilgilere göre Publishme, Hindistan merkezli oyun ve spor medyası platformu Nazara Technologies Limited (NSE: NAZARA) ile yatırım için ön sözleşme imzaladı.
Yerli oyun pazarlaması ajansı Publishme, Nazara Technologies'ten yatırım alıyor

Oyun şirketlerinin, yayıncıların ve markaların ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle iş geliştirmeden pazarlamaya, yerelleştirmeden prodüksiyona kadar pek çok alanda hizmetler sunan yerli bir yayıncılık (publishing) ajansı olan Publishme, yatırım alacağını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Publishme, Hindistan merkezli oyun ve spor medyası platformu Nazara Technologies Limited (NSE: NAZARA) ile yatırım için ön sözleşme imzaladı. Yapılacak olan yatırım ile birlikte Nazara'nın Publishme şirketinin yüzde 69,82 çoğunluk hissesine sahip olacağını da ekleyelim. Nazara'nın Publishme'ye ne kadar yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.

Daha çok Hindistan, Afrika ve Kuzey Amerika bölgelerinde faaliyet gösteren Nazara, Publishme yatırımı ile birlikte MENA bölgesine adım atmış oldu. Hatırlatmak gerekirse Publishme, başta Garena, MY.Games, Lokum Games olmak üzere Türkiye ve MENA bölgesindeki oyun yayıncıları ile çalışıyor.

Nazara'ya katılmaktan ve şirketin MENA bölgesindeki hedeflerine öncülük edecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Publishme CEO'su Özgür Özalp, Nazara ile olan ortaklıklarının bölgedeki oyun endüstrisinin büyümesini sürdürmek için benzersiz bir ağ, küresel erişim ve yerel servisler sunacağını da paylaştı.

MENA bölgesinin Nazara için önemli bir coğrafya olduğunu ve bu satın almanın kendilerini bölgede önemli bir oyuncu olarak konumlandırmalarına yardımcı olacağını belirten Nazara Technologies kurucusu ve genel müdürü Nitish Mittersain, değerli Özgür Özalp başta olmak üzere Publishme’nin MENA bölgesindeki tecrübelerini onlarla paylaşacak olmasından ve ‘’Friends of Nazara’’ ağına katılmasından heyecan duyduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.