Migros'tan Amazon Prime benzeri yeni çözüm: Money Gold

Migros, Money Gold çözümü ile birlikte hem Migros mağazalarında hem de Migros Sanal Market’ten yapılan alışverişlerde ekstra kazanç sağlayacak.
Migros'tan Amazon Prime benzeri yeni çözüm: Money Gold

Ülkemizin en önemli market zincirlerinden olan Migros'un Migros Hemen, Mkolay, Moneypay ve Migros Sanal Market gibi çözümler ile karşımıza çıktığını sizlere geçtiğimiz dönemlerde aktarmıştık. Bugün çözümlerine bir yenisini daha ekleyen Migros, Money Gold'u duyurdu.

Migros, Money Gold çözümü ile birlikte müşterilerine çeşitli avantajlar sunmayı hedefliyor. Money Gold çözümünün hem Migros mağazalarında hem de Migros Sanal Market’ten yapılan alışverişlerde ekstra kazanç sağlayacağını da paylaşalım.

Ayda 60 TL’ye varan kazanç sağlayacak olan Money Gold, Migros Sanal Market’ten ücretsiz teslimat, ayda iki adet favori üründe yüzde 50 indirim, “Kendi Kampanyanı Kendin Yap”a ayda iki kez ekstra katılım hakkı ve Petrol Ofisi’nden toplam 400 TL ve üzeri yakıt alımlarında 20 TL değerinde Positive Puan fırsatı gibi avantajlar sunuyor.

Tabii ki bu avantajların ücretsiz olarak sunulmadığını da paylaşalım. Money Gold servisi, ayda 9,99 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Kullanıcılar Money Gold servisine Money mobil uygulaması, Money web sitesinin yanı sıra Migros Sanal market web sitesi ve Whatsapp aracılığıyla kolaylıkla üye olabiliyorlar.

Money Gold servisinin hem ücretli olması hem de platformun kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlaması açısından günümüzün en önemli e-ticaret platformu olan ABD merkezli Amazon'un Amazon Prime çözümüne oldukça benzediğini de iletelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.