Servislet, Tirelet markası ile Yunanistan’a açıldı

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Keiretsu Forum Türkiye’den 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alan Servislet, global açılımına Yunanistan’dan başladı.
Servislet, Tirelet markası ile Yunanistan’a açıldı

Otomotiv sektöründe yer alan servis noktaları ve yedek parça markalarını dijitalleştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Servislet’i ilk olarak geçtiğimiz yılın Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Servislet, yurt dışına açıldı.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Keiretsu Forum Türkiye’den 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alan Servislet, global açılımına Yunanistan’dan başladı. Tirelet markası üzerinden Yunanistan’a açılan Servislet, lastik ve bağlı hizmetlerin satışına bugün başladı.

Yunanistan’da ilk etapta Michelin ve ViaLider markaları ile başlayacak olan Servislet, sonrasında marka portföyünü genişletecek. Yunanistan’daki kullanıcıların Tirelet.çöm üzerinden Montaj randevulu bir şekilde lastiklerini satın alabileceklerini de ekleyelim. Tirelet, internet satışlarında mobil montaj hizmeti faaliyetlerine de başlayacak.

Önümüzdeki 10 yıl boyunca, AB ülkeleri içinde en hızlı büyüme rakamlarını Yunanistan pazarında beklediklerini dile getiren Servislet CEO’su Gökmen Bolayır, henüz 11 aydır aktif fatura kesen bir girişim olarak ilk yıllarında Türk şirketi olarak global pazara açılmış olmanın onlar için gurur verici olduğunu da paylaştı.

Servislet’in 2021 yılı bitmeden en az 2 farklı ülkede daha ofis açmayı planladığını da ekleyelim. Girişimin bu anlamda önceliği ise MENA ülkeleri. Servislet ilerleyen dönemde MENA bölgesinde kripto para ile de ödeme kabulüne de başlayacak.

Servislet’in ürünlerini yurt dışına daha hızlı sunabilmek adına yeni bir yatırım turuna çıkmaya hazırlandığını da paylaşalım. Bu yatırımın gerçekleşmesi ile birlikte tüm detayları da sizlerle paylaşacağız. Servislet, önümüzdeki 1 yıl içinde en az 6 ülkede daha aktif olarak global markaların resmi pazar yeri ve e-ticaret altyapı sunucusu olarak faaliyete başlamayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.