Online oyun servisi GAMEPLUS'ın ikinci sunucusu İstanbul'da devreye alınacak

Ankara'da açılan sunucu ile hizmet vermeye başlayan GAMEPLUS, bugün edindiğimiz bilgilere göre ikinci sunucusunu kısa süre sonra hizmete sunacak.
Online oyun servisi GAMEPLUS'ın ikinci sunucusu İstanbul'da devreye alınacak

Turkcell ve NVIDIA'dan online oyun servisi için iş birliğine giderek NVIDIA GeForce NOW powered by GAMEPLUS'ı duyurduklarını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Ankara'da açılan sunucu ile hizmet vermeye başlayan GAMEPLUS, bugün edindiğimiz bilgilere göre ikinci sunucusunu kısa süre sonra hizmete sunacak.

Turkcell tarafından aktarılan bilgilere göre GAMEPLUS servisinin ikinci sunucusu İstanbul'da açılacak. Edindiğimiz bilgilere göre sunucusunun önümüzdeki Temmuz ayının ilk haftasında devreye alınması bekleniyor. Kısacası Temmuz ayının ilk haftasından sonra GAMEPLUS servisi iki sunucu ile hizmet vermeye başlayacak.

Her iki sunucu sayesinde oyunculara Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi GeForce NOW deneyiminin sunulması hedefleniyor. GAMEPLUS servisi ile ilgili bir diğer gelişme ise fiyat tarafında oldu. Bildiğiniz üzere GAMEPLUS'ı ücretsiz ve Premium olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor. 

GAMEPLUS'ın Premium paketi aylık 74,9 TL fiyat etiketine sahip. Yapılan yeni kampanya sayesinde 15 Haziran’dan itibaren GAMEPLUS kullanıcıları Premium paketi üç aylık olarak 179,9 TL'ye satın alabilecek. Bu kampanya sayesinde Premium paket 3 ay boyunca aylık olarak 59,9 TL'te gelecek. Hatırlatmak gerekirse servis ilk kullanıma sunulduğunda 3 aylık Premium paketinin fiyatı 149.7 TL'ydi.

Turkcell'in verilerine göre Türkiye'deki oyuncular, GAMEPUS’ın 15 Mart’taki ticari lansmandan bugüne kadar toplam 1 milyon 800 bin tekil oturumda 2 milyon saat oyun oynadı. Oyuncuların platformda en çok oynadığı oyunlar ise sırasıyla League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Rust, Mount & Blade II: Bannerlord, The Witcher® 3: Wild Hunt, Apex Legends™ ve Tom Clancy's Rainbow Six® Siege oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.