E3 2021'de karşımıza çıkan en iyi 10 oyun

Bu haberimizde hem yeni tanıtılan hem de daha önce adını duyduğumuz fakat yeni bir video ile karşımıza çıkan oyunlara yakından bakacağız.
E3 2021'de karşımıza çıkan en iyi 10 oyun

Günümüzün en önemli oyun odaklı etkinliklerinin başında yer alan E3, online olarak oyun severlerle buluştu. Xbox ve Bethesda'nın birlikte düzenlediği konferans ile tüm ikinci gününü de tamamlayan E3 2021'de pek çok yeni oyun tanıtıldı. Bu haberimizde hem yeni tanıtılan hem de daha önce adını duyduğumuz fakat yeni bir video ile karşımıza çıkan oyunlara yakından bakacağız.

Avatar: Frontiers of Pandora

Günümüzün en çok izlenen ve en çok gişe başarısı elde eden filmlerinden biri olan Avatar, devam filmlerinden önce bir oyun ile tekrar karşımıza çıkıyor. Filmde yer alan Pandora gezegeninde geçecek olan Avatar: Frontiers of Pandora oyunu özellikle filmi sevenler için güzel bir deneyim sunabilir.

Starfield

Gelecekte geçen uzay temalı bir oyun olan Starfield geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. E3 2021'de ise oyun ile ilgili yeni bir video paylaşıldı. 2022 yılının Kasım ayında oyuncular ile buluşacak olan Starfield, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC için gelecek.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Oyun dünyasının en önemli şirketlerinden olan Ubisoft'un yeni oyunu olan Mario + Rabbids Kingdom Battle, sevilen Mario karakterini tekrar oyuncular ile buluşturacak. 2022 yılında kullanıma sunulması beklenen Mario + Rabbids Kingdom Battle, Nintendo Switch için geliştirilecek.

Forza Horizon 5

Yarış temalı oyunlar denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Forza Horizon, gerçekçi oynanışı ve başarılı grafikleri ile birlikte geri dönüyor. Xbox modellerinin yanı sıra PC için de gelecek olan Forza Horizon 5, 9 Kasım tarihinde oyun severler ile buluşacak.

Redfall

Xbox'ın gerçekleştirdiği sunumda karşımıza çıkan oyunlar arasında yer alan Redfall, paylaşılan bilgilere göre 2022 yılının yaz aylarından oyuncular ile buluşacak. Xbox modelleri ve PC için geliştirilen Redfall, oyunculara online bir deneyim sunacak. 

Battlefield 2042

Oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Battlefield, yeni oyunu olan Battlefield 2042 ile geri dönüyor. Son iki oyununda geçmişe giden seri, Battlefield 2042 ile birlikte gelecekte geçen bir savaş deneyimi sunacak. PS5, Xbox, PC ve PS4 için geliştirilen Battlefield 2042, 2022 yılında kullanıma sunulacak.

Guardians of the Galaxy

Marvel'ın sevilen çizgi roman serileri arasında yer alan Guardians of the Galaxy, geçtiğimiz yıllarda seyirci ile buluşan ilk film ile birlikte önemli bir kitle kazandı. 26 Ekim tarihinde karşımıza çıkacak olan Guardians of the Galaxy, PS5, Xbox, PS4 ve PC platformları için gelecek.

Halo Infinite

Özellikle Xbox'ın en sevilen oyun serileri arasında yer alan Halo, online bir deneyim sunan ücretsiz yeni oyunu olan Halo Infinite ile geri dönüyor. 2021'in son çeyreğinde karşımıza çıkması beklenen Halo Infinite, hem PC hem Xbox modelleri için geliştirildi.

Elden Ring

Geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan Elden Ring, yeni videosunu E3 2021 ile birlikte paylaştı. 21 Ocak 2022'de oyuncular ile bulaşacak olan Elden Ring, PS5, Xbox, PS4 ve PC platformları için kullanıma sunulacak.

The Outer Worlds 2

2019 yılında oyuncular ile buluşan The Outer Worlds'ün devam oyunu olan The Outer Worlds 2 de E3 2021'de tanıtıldı. Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen The Outer Worlds 2, önümüzdeki dönemde hem PC hem de Xbox için kullanıma sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.