Volt Lines, uzaktan çalışmayı Yaz Kampüsü’ne taşıdı

11 Haziran’da başlayacak olan Volt Lines Yaz Kampüsü, 24 gün sürecek.
Volt Lines, uzaktan çalışmayı Yaz Kampüsü’ne taşıdı

Günün erken saatlerinde Faladdin ve Binnaz'ın geliştirici ekibi Vision Technology'nin Summer Camp ile uzaktan çalışmayı sahillere taşıdığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Commencis'in ve Vision Technology'nin ardından benzer bir haber de Volt Lines'tan geldi. 

Paylaşılan bilgilere göre Volt Lines pandeminin başlangıcından beri uyguladığı uzaktan çalışma modelini Akdeniz sahillerine taşıyor. 11 Haziran’da başlayacak olan Volt Lines Yaz Kampüsü 24 gün sürecek. Volt Lines çalışanları Fethiye Ölüdeniz’de çalışırken, aileleri, yakınları ve sevgili hayvan dostları ile tatil yapabilecek. Biraz güneş, öğle tatillerinde açık havada tadı çıkarılacak muhteşem doğa gezileri ve dahası Zoom görüşmeleri yerine Volt Lines çalışanlarının ekip arkadaşları ile bir araya gelerek kaliteli zaman geçirme fırsatı olacak.

Her geçen gün şirketlerin çalışan motivasyonunu artırmak için benzer uygulamalar yaptığını görüyoruz. Bakalım, diğer şirketlerin yaz konusundaki hamleleri nasıl olacak?

Volt Lines'ı Webrazzi okuyucuları yakından tanıyor, ancak bilmeyenler için kısaca bir kere daha özetleyelim. Volt Lines, 2018 yılında geleneksel personel servisi kiralama hizmetine karşı akıllı ve sürdürülebilir bir ulaşım alternatifi olarak kuruldu. Volt Lines'tan önce şirketler, çalışanlarının ulaşımını sağlamak için servis kiralamak zorundaydı; ancak koltukların yüzde 50'si boş kaldığı için bu uygulama son derece verimsizdi. Volt Lines ile şirketler artık çalışan başına aylık abonelik satın alabiliyor ve uygulama aracılığıyla çalışanların İstanbul, Ankara ve Türkiye'nin diğer şehirlerinde Volt Lines'ın 100'lerce aracından oluşan ağına erişebilmelerini sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.