iyzico, esnek çalışma sistemini "iyzico Homequarters" adıyla kalıcı hale getiriyor

Edindiğimiz bilgilere göre  internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico da esnek çalışma sistemini kalıcı hale getiriyor
iyzico, esnek çalışma sistemini

Hayatımızın pek çok alanını etkisi altına alan corona virüs salgının en çok değiştirdiği konulardan biri ise çalışma şeklimiz oldu. Daha önce sizlere pek çok şirketin pandemi nedeniyle esnek ve uzaktan çalışma sistemlerine geçiş yaptığını sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre  internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico da esnek çalışma sistemini kalıcı hale getiriyor. iyzico tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin esnek çalışma sistemi "iyzico Homequarters" adıyla kalıcı hale getiriliyor.

iyzico olarak sundukları hizmetlerle alışverişleri kolaylaştırdıkları gibi ekiplerinin de hayatını kolaylaştırmanın öncelikleri olduğunu belirten iyzico CEO’su Barbaros Özbuğutu, pandemi döneminde ilk vakanın ortaya çıkmasıyla birlikte yüzde 100 uzaktan çalışma modeline geçiş yaptıklarını da hatırlattı.

Şimdi de yeni normale adapte olmak amacıyla iyzico Homequarters adını verdikleri esnek çalışma düzenini hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Barbaros Özbuğutu, bu sistemin tüm tasarım sürecinde ekip ile görüşmeler yaparak onların da fikirlerini aldıklarını ve bu süreci hep birlikte kurguladıklarını da paylaştı.

"iyzico Homequarters sistemi ile birlikte iyzico çalışanları sosyalleşmek, ortak fikir geliştirmek ve bir arada üretebilmeleri için Kolektif House’un İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında her zaman açık olan ofislerini de kullanabilecekler. Söz konusu açık ofislerin aslak ve Ataşehir'de yer aldıklarını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.