Yapay zeka destekli finansal robo danışman: XchangeWiser

2020 yılının Mart ayında geliştirilmeye başlanan XchangeWiser, makine öğrenimi ve yapay zeka prensibi ile çalışarak finansal varlıklara yönelik günlük tahminler üretiyor.
Yapay zeka destekli finansal robo danışman: XchangeWiser

Yapay zeka destekli finansal robo danışman olarak hizmet veren XchangeWiser, 2018 yılında Prof. Dr. Şadi Evren Şeker tarafından ABD’de kurulmuş bir yapay zeka, makine öğrenmesi ve veri bilimi firması olan Optiwisdom çatısı altında geliştirildi.

2020 yılının Mart ayında geliştirilmeye başlanan XchangeWiser, makine öğrenimi ve yapay zeka prensibi ile çalışarak finansal varlıklara yönelik günlük tahminler üretiyor. XchangeWiser, yapmış olduğu davranışsal analizler sonucu işlem gören tüm değerli varlıklara ait yön, gün içi maksimum, minimum ve kapanış fiyat tahminleri, risk hesaplamaları yapabiliyor. 

Kısacası Xchangewiser, hisse senetleri, kripto paralar, döviz kurları, emtialar olmak üzere değerli finansal varlıkları (hem BIST hem de yabancı marketler dahil olmak üzere) skorlayan bir yapay zeka uygulaması olarak çalışıyor. Hem borsaya yeni girmiş yatırımcılar için hem de gelişmiş düzeyde finansal okur yazarlığı olan yatırımcılar için kullanıma uygun olan Xchangewiser, kolay arayüzleri ile yatırım kararlarının yönetiminde bireysel yatırımcıyı desteklemeyi hedefliyor.

Analizlerini marketler henüz açılmamışken raporlayarak kullanıcısını finans dünyasında kazançlı hale getirmeyi hedefleyen XchangeWiser, aylık ve yıllık abonelik seçeneklerine sahip. Mayıs ayında kullanıma sunulan XchangeWiser'ın 7 günlük ücretsiz deneme süresine sahip olduğunu da ekleyelim.

Daha önce sizlere aktardığımız Akıllı Param ve Zekai gibi çözümlerle rakip konumda olan XchangeWiser, binlerce yatırımcının kullandığı Matriks Data ve Meta Trader platformunda da satışa çıkmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, sunduğu aylık ve yıllık abonelik seçenekleri üzerinden gelir elde ediyor. Son olarak XchangeWiser'ın hem iOS hem de Android için mobil uygulama desteği sunduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.