Video reklamların geleceği nasıl şekillenecek? [Canlı Yayın]

Webrazzi olarak RTB House'un katkılarıyla, video reklamların geleceğinin nasıl şekilleneceğini, birbirinden değerli konuklarımızla konuşuyoruz.

Webrazzi olarak RTB House'un katkılarıyla, geçtiğimiz haftalarda, uygulama dünyası ve pazarlamada dikkat edilmesi gerekenleri birbirinden değerli konuklarımızla sizlere aktarmış ve ikinci canlı yayınımızı gerçekleştireceğimizden bahsetmiştik

Konu başlığı "Video reklamların geleceği nasıl şekillenecek? olan bu yayınımızda, video reklamlarda bugünün yeniliklerini, yine video reklamlarda hedefleme ve ölçümlenin son halini, çerezsiz bir dünya ile kampanyaların nasıl değişeceğini, markaların talep değişimini ve gelecekte markaların ajanslardan beklentisinin nasıl şekilleneceğini konuşuyoruz. 

Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu GMY'si Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünü üstlendiği yayınımızın katılımcıları ise RTB House Türkiye Satış Direktörü Gökhan Seçkin, RTB House Türkiye Ülke Müdürü Can Tunçer, Mediacom Istanbul Chief Digital Officer'ı Meltem Moral ve OMD Associate General Manager'ı Atakan Demirci.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.