Ebeveynlere çocukları için online uzman desteği sağlayan Kidolog, 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

10 farklı kategoride online uzman desteği sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Kidolog, yatırım aldığını duyurdu.
Ebeveynlere çocukları için online uzman desteği sağlayan Kidolog, 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Ebeveynlere gebelik öncesi/sonrası ile çocukların bilişsel, motor gelişim ve sosyal duygusal gelişiminde ihtiyaç duyabilecekleri 10 farklı kategoride online uzman desteği sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Kidolog, yatırım aldığını duyurdu.

Kidolog, edindiğimiz bilgilere göre son dönemlerde yatırımları ile sıkça karşımıza çıkan Alesta'dan yatırım aldı. Söz konusu yatırım 3 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşti. Alesta'nın Kidolog girişimine ne kadar yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.

Kidolog'un uzman desteği sunduğu kategoriler arasında diyetisyen, çocuk gelişimci/çocuk gelişim uzmanı, ebe/doula, emzirme danışmanı, oyun terapisti, özel eğitim uzmanı, fizyoterapist, psikolog/psikolojik danışman ve Ergoterapist bulunuyor.

Bir yandan pandemi ile online iletişimin hayatımıza yoğun bir şekilde girmesi diğer yandan çocuk gelişimine dair ebeveynlerin giderek artan ilgisi ile online çocuk danışmanlık hizmetleri için müthiş bir fırsat yaratıldığını dile getiren Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer, bu fırsatı gören ve iyi değerlendiren Kidolog’un önemli başarılar elde edeceğine emin olduklarını paylaştı.

Bilinçli Ebeveynler, Mutlu Nesiller” hedefiyle çıktıkları bu yolda dünya genelinde milyonlarca ebeveyne ulaşarak geleceğimizi birlikte inşa etmek istediklerini belirten Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO’su Eray Uğurelli, bugüne kadar yüzlerce ailenin hayatına dokunan Kidolog'un bu yatırım ile birlikte büyümesine daha hızlı bir şekilde devam edeceğini ve hedeflerini gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.