Lokasyona göre aramalarda öne çıkmak, işletmeler için daha çok önem kazanıyor

Yerel üreticilerden alışverişin teşvik edilmesi müşteriler için farklı seçenekler yaratırken işletmelerin aramalarda öne çıkması için de inisiyatifler almasına yardımcı oluyor.
Lokasyona göre aramalarda öne çıkmak, işletmeler için daha çok önem kazanıyor

Yerel üreticilerden ya da satıcılardan alışveriş bundan uzun zaman önce tek alışveriş opsiyonuydu. Neredeyse istenen her şeyin kısa sürede kapıya gelebildiği bu dönemlerde opsiyonları sınırlamak çok imkansız olmakla birlikte yerel üretici ve satıcıları desteklemek de son dönemlerde üzerinde konuşulan ve müşteri tercihini etkileyen konulardan biri olarak öne çıkıyor. 

Çevresel ve sosyal açıdan düşündüğümüzde yerel işletmecileri desteklemek hem bu konularda iyileşme sağlanmasına etki edecek hem de yaşanan yere yakın ve online siparişle çalışmayan iş yerlerine ekonomik katkıda bulunmak açısından büyük fayda sağlayacaktır. Yapılan bazı araştırmalar, salgın dönemindeki alışveriş alışkanlığı değişikliklerinden birinin de bu yönde olduğunu gösteriyor. Salgın döneminde öncesine göre farklılaşan aktiviteler düşünüldüğünde daha uygun fiyatlı ürünleri aramak, kargo seçeneklerine göre perakendeci kararı vermek gibi önde gelirken "normal" hayata dönünce en çok sürdürülecek alışkanlıklardan öne çıkanı yerel işletmecilerden alışveriş.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.