Visa İnovasyon Programı’nın yeni dönemine katılan 6 girişim

Türkiye’nin dijital ekosisteminde inovasyonu desteklemek ve hızlandırmak amacıyla yürütülen Visa İnovasyon Programı, üçüncü dönemine Türkiye’den 6 yeni fintech ile başladı.
Visa İnovasyon Programı’nın yeni dönemine katılan 6 girişim

Türkiye’nin dijital ekosisteminde inovasyonu desteklemek ve hızlandırmak amacıyla yürütülen Visa İnovasyon Programı, üçüncü dönemine Türkiye’den 6 yeni fintech ile başladı. Fintech’ler 6 ay sürecek programda mentorlardan ürün ve hizmetlerini geliştirecek eğitimler alacak, Visa Developer Platform üzerinden Visa API’lerine erişim sağlayacak, Visa’nın yerel ve global iş ağındaki uzman, banka, e-para kuruluşları ve üye işyerleri ile bir araya gelecek.

3. dönemle birlikte ayrıca Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan’daki Visa İnovasyon Programları tek bir çatı altında toplanarak bölgesel bir hale geldi. Bu genişleme ile birlikte Visa İnovasyonhttps:// Programı, katılımcı fintech’lere daha geniş bir çapta kaynak, akran ağı, mentorluk kapasitesi ve bölgedeki finansal kuruluşlar ile iş ortaklığı olanağı tanıyacak.

Visa İnovasyon Programı’nın üçüncü dönemine Türkiye’den dahil olan fintech’ler:

FineDine: Dijital menülerle restoranların satış ve müşteri memnuniyetini arttıran yapay zekaya dayalı sipariş yönetim platformu.

Fintegre: Perakendecilerin müşterilerinin alım gücünü arttıran finansal çözümler sunan platform.

HASO: İş yerlerinin, bankacılık sistemi dışında kalan segment ve tüketicilere ulaşmasını ve tüketicilerin herhangi bir kredi ilişkisi olmadan "Şimdi Al Sonra Öde" yapmasını sağlayan, üye işyeri ve tüketicilere yönelik risk yönetim platformu.

Norma: Mikro-KOBİ’lere ve Freelancer’lara bankacılık ve iş yönetim çözümleri sunan finansal servisler platformu.

Paratic: Tüm banka hesaplarını, işlemleri tek ekranda görmeyi, tek bir platform üzerinden yönetmeyi, banka hesaplarına ek olarak POS işlemleri, API çözümleri, entegre ERP, toplu ödemeler, toplu tahsilatlar sağlayan platform.

SoliPAY: Şehirlerin ulaşım hizmetlerine ve üniversitelerin kampüs ihtiyaçlarına odaklanan çözümlerle insanların tüm ihtiyaçlarını tek kartla karşılamaya odaklanan akıllı şehir çözümleri sunan bir platform. İnsanların günlük yaşamlarına hız ve kolaylık katan donanım ve yazılımlar geliştiriyor.

Fintech’ler program süresince Hackquarters ekibiyle aynı ofisi paylaşıp girişimcilik ekosisteminde ticarileşme ve müşteri geliştirme desteği alacaklar. Yalın Girişimcilik, İnsan Odaklı Tasarım, Veri Güvenliği ve Regülasyon gibi konularda eğitimlerini tamamlayacak, program sonunda yatırımcı buluşmaları gerçekleştirecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.