Kişisel finans uygulaması Truebill, 45 milyon dolar yatırım aldı

Truebill tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 45 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 45 milyon dolarlık yatırım turuna Accel liderliğinde gerçekleşti.
Kişisel finans uygulaması Truebill, 45 milyon dolar yatırım aldı

Ücretli abonelikleri yönetmeye yardımcı olan kişisel finans uygulaması olarak hizmet veren Truebill’in 17 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Truebill, yeni bir yatırım aldı.

Truebill tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 45 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 45 milyon dolarlık yatırım turuna Accel liderliğinde gerçekleşti. Accel‘in haricinde ise yatırım turuna şirketin eski yatırımcılarından olan Bessemer Venture Partners, Cota Capital ve Eldridge katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Kasım ayında gerçekleşen 17 milyon dolarlık yatırım turu da Bessemer Venture PartnersEldridge Capital, Cota Capital, Firebolt Ventures ve Day One Ventures’ın katılımı ile gerçekleşmişti. Alınan 45 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Truebill‘in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 85 milyon dolara ulaştı.

2015 yılında Haroon Mokhtarzada, Idris Mokhtarzada ve Yahya Mokhtarzada tarafından ABD’de kurulan Truebill, kullanıcılarının kendi aboneliklerinden başlayarak tüm finansal durumlarını kolayca kontrol edebilmeleri için geliştirildi. Yolculuğuna abonelikler üzerinden başlayan Truebill, yakın zamanda finans odaklı özellikler de kazandı.

Truebill tarafından aktarılan bilgilere platformun kullanıcı sayısı son 7 ay içinde iki katına çıkarak 2 milyon seviyesine ulaştı. Edindiğimiz bilgilere Truebill platformunda her gün 10 binden fazla kişi kayıt oluyor. Truebill‘in aylık olarak toplamda 40 milyar dolarlık işlemi incelediğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.