Hibrit ve uzaktan çalışanların ekipleriyle bağlantıda kalmalarını sağlayan platform: Café

Fransa merkezli Café uygulaması, aslında tipik bir takvime benziyor. Uygulamayı kullanmak istediğiniz zaman bir ofis oluşturuyorsunuz ve bu ofise kaç kişinin katılabileceğini siz belirliyorsunuz.
Hibrit ve uzaktan çalışanların ekipleriyle bağlantıda kalmalarını sağlayan platform: Café

Covid-19 pandemisinin iş yapış şekillerimizi değiştirdiğinden neredeyse son 1 yıldır düzenli olarak bahsediyoruz. Bu dönemde insanların ofislere gidememesi, büyük teknoloji şirketlerinin ve hatta kurumsal birçok şirketin işlerini uzaktan yapmasına neden oldu. Durum böyle olunca ve dijitalin getirdikleriyle işlerin ofise gitmeden de sorunsuz bir şekilde yürütülebildiği görülünce uzaktan ve hibrit çalışma birçok sektörde kalıcı hale gelmeye başladı. 

Ancak durum böyle olsa da kişilerin daha bireysel çalışma tarzını benimsemeye başladığını da göz ardı etmemek gerekiyor. Bazı işlerde bireysellik sıkıntı yaratmasa da takım çalışmasına yatkın meslekleri yapanların ekip arkadaşlarıyla nerede olursa olsun iletişim halinde kalmaları gerekiyor. Bu noktada ise her geçen gün yeni bir araç yayına alınıyor. Café de bu araçlardan biri. 

İş süreçlerini yönetmenizi kolaylaştırıyor

Fransa merkezli Café uygulaması, aslında tipik bir takvime benziyor. Uygulamayı kullanmak istediğiniz zaman bir ofis oluşturuyorsunuz ve bu ofise kaç kişinin katılabileceğini siz belirliyorsunuz. Her gün için ekip üyelerini, ofise gelen kişileri veya evden çalışanları gruplara ayırabiliyorsunuz. Platformda kimin ne zaman çalışacağını, kimlerin hangi işi birlikte yaptığını veya planlanan işleri de ayarlayabiliyorsunuz. 

İş arkadaşlarınıza ne yapmayı planladığınızı Café uygulaması üzerinden söyleyebiliyorsunuz. Bu şekilde, toplantı planlamak, yüz yüze görüşme yapmak ve daha genel olarak iş arkadaşlarınızla takılmak da bir hayli kolaylaşıyor. Aynı proje üzerinde çalıştığınız belirli bir iş arkadaşınızla ortak bir günde karar kılmanızı da kolaylaştırıyor.

Kimin ne zaman çalıştığını görmek mümkün

Platformda haftanın gününe veya ayın gününe bağlı olarak ofisinizdeki ortalama kişi sayısını görmeniz de mümkün oluyor. Yöneticiler, herkesin bilgileri doldurduğundan emin olmak için haftalık bir hatırlatıcı da kurabiliyorlar. Café, Slack ve Google Calendar gibi iş birliği uygulamalarıyla da entegre şekilde çalışıyor. Ayrıca bazı İK uygulamalarını da Café'yle eş zamanlı çalıştırabiliyorsunuz. Özetle platform, sizin için kısmen bir yönetici olarak çalışıyor ve işlerin tamamını düzenlemenize yardımcı oluyor. 

1 milyon dolar yatırım aldı

Bugüne kadar melek yatırımcılardan 1 milyon dolar yatırım alan platform, temel özelliklerini ücretsiz olarak sunuyor. Ancak Café'de Premium ve Kurumsal üyelik paketleri de bulunuyor. Premium üyelik kullanıcı başına aylık 3.4 dolar talep ederken kurumsal üyelik paketleri anlaşmalara göre şekilleniyor. 

Café'yi buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.