Sosyal medyadan alışveriş özellikle küçük işletmeler için büyük avantaj sağlıyor

Alışverişi tamamlama konusunda eksiklikler olsa da kullanıcıya özel öneri sunmak konusunda düşük maliyetli bir alternatif sunan sosyal medyadan alışveriş özellikle küçük satıcılar için farklı avantajlar yaratabilir.
Sosyal medyadan alışveriş özellikle küçük işletmeler için büyük avantaj sağlıyor

2021 senesinde yüz yüze mağazalardan alışverişin iyileşeceği beklentileri devam ediyor. Mağaza içi deneyimin artırılması ve omnichannel satışların artması beklentisi ile birlikte online alışverişi destekleyecek bir ortamın söz konusu olacağı düşünülüyor. Mobil ödeme ve uygulamalara olan ilginin artması da elbette bu olasılığı güçlendiren bazı etkenlerden. 

Fiziksel alışverişin bir ihtiyaçtan çok özlenen bir deneyim olması gerçeği tamamen açılma ile birlikte mağazalardaki trafiği artıracak bir etki yaratacaktır. Bununla birlikte uygulamalar ve özellikle sosyal medya etkisi ile birlikte uygulama içi alışverişin de önümüzdeki dönem yüz yüze alışverişe benzer şekilde yükselen bir eğride devam edeceği de tahmin ediliyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.