Eşyalarınızı bulmanızı kolaylaştıran AirTag incelemesi

Oldukça küçük boyutlara sahip olan ve yanında bulunduğu eşyanın konumunu harita üzerinden görmenizi sağlayan AirTag'in incelemesi ile karşınızdayız.

Apple'ın geçtiğimiz Nisan ayında düzenlediği Spring Loaded etkinliği ile birlikte eşyalarınızı bulmanızı sağlayan AirTag'i tanıttığını sizlere aktarmıştık. Oldukça küçük boyutlara sahip olan ve yanında bulunduğu eşyanın konumunu harita üzerinden görmenizi sağlayan AirTag'in incelemesi ile karşınızdayız.

8 mm kalınlığında ve 11 gram ağırlığında olan AirTag, sahip olduğu IP67 sertifikası sayesinde 1 metreye kadar 30 dakika boyunca suya dayanıklı. iOS 14.5 ve üzeri Apple cihazları ile çalışabilen AirTag, Apple'ın Bul uygulaması ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Bluetooth menzili içindeyken nerede olduğunu Bul uygulaması aracılığı ile kullanıcısı ile paylaşan AirTag, Bluetooth menzili dışında ise etrafında yer alan diğer Apple cihazları üzerinden lokasyon bilgisini Bul uygulamasına gönderiyor. Kısacası AirTag'inizin yanında bir Apple cihazı olması halinde harita üzerinde nerede olduğunu kolayca görebilirsiniz.

Apple tarafından sunulan Tam Konum Bulma özelliği ile birlikte AirTag'inizin nerede olduğunu çok daha detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Tam Konum Bulma özelliğinin iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 ve iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinde çalıştığını da ekleyelim.

Üzerindeki hoparlör de bulunduran AirTag, değiştirilebilir pile sahip. AirTag içinde yer alan pilin yaklaşık 1 yıllık kullanım sunduğunu da ekleyelim.

1 ve 4 adet olmak üzere iki farklı şekilde satışa sunulan AirTag, ülkemizde 299 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. AirTag'in 4’lü paket seçeneği ise 999 TL. Son olarak AirTag'in 329 TL'den başlayan ve 4 bin 499 TL fiyat etiketine kadar çıkan aksesuarlara sahip olduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.