Sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, son yatırımıyla 600 milyon dolar değerlemeye ulaştı

Geçtiğimiz yılın ekim ayında lansmanı gerçekleştirilen, Berlin merkezli sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, Lakestar ve Tiger Global liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 85 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.
Sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, son yatırımıyla 600 milyon dolar değerlemeye ulaştı

Geçtiğimiz yılın ekim ayında lansmanı gerçekleştirilen, Berlin merkezli sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, Lakestar ve Tiger Global liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 85 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Tura, mevcut yatırımcılar Thrive Capital ve Index Ventures da katıldı. Yeni yatırım sonrası Pitch'in değerlemesi 600 milyon dolara ulaştı.

2018'de, Wunderlist'in arkasındaki ekip tarafından kurulan Pitch, bugüne kadar 135 milyon doların üzerinde yatırım aldı. Pitch, yeni yatırımı temel teknolojisini ve ürününü geliştirmek, global ekibini büyütmek, büyüme ivmesini hızlandırmak için kullanmayı planlıyor.

Gerçek zamanlı iş birliğine, akıllı iş akışlarına ve sezgisel tasarım özelliklerine odaklanan Pitch, ekiplerin işlevsel sunumlar oluşturup sunmasını hızlı ve keyifli hale getiriyor; uzmanlar tarafından hazırlanmış şablonlardan herkesin ilham almasını kolaylaştırıyor. Intercom, Superhuman ve Notion gibi markalar da dahil olmak üzere on binlerce ekip şu anda Pitch'i kullanıyor. 

Platform, sunumlar ve şablonlar yayınlamak ve değiş tokuş etmek için özel ekran oluşturuyor. Bu yeni ekosistemde kullanıcılar, en iyi içerik oluşturuculardan ve markalardan içerik keşfedebiliyor ve kendi çalışmalarını doğrudan genel profil sayfalarında yayınlayabiliyor. Önümüzdeki haftalarda, Pitch, belirli bir içerik oluşturucu grubu için bu sayfalardan ilkini yayına alacağını ve bu yılın ilerleyen günlerinde tüm kullanıcılara erişim sağlayacağını açıkladı.

Pitch ayrıca kullanıcıların sunumları daha iyi paylaşabilmesi ve performansı izlemesi için yeni entegre çözümler geliştiriyor. Bu yaz, birçok aşamada kullanıma sunulan bu yeni özellikler, Pitch içinde güvenli paylaşım ve gelişmiş analitiği mümkün kılacak ve kullanıcılara sunum hakkında ayrıntılı bilgiler verecek.

Pitch, herhangi bir bağlamda sunumları vurgulamak, kaydetmek ve oynatmak için yeni yollar da geliştiriyor. Uzaktan çalışma için tasarlanan bu araçlar, sunum yapanların ve alıcıların geniş toplantı formatları ve ekip iş akışları yelpazesinde etkileşimde bulunabilmelerini sağlıyor. Bu araçların şu anda beta aşamasında olduğunu ve önümüzdeki aylarda kullanıcılara aşamalı olarak sunulacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.