4 kameralı Oppo Reno5 incelemesi

Kısa süre önce ise ülkemizde satışa sunulan Oppo Reno5 modelinin incelemesi ile karşınızdayız.

Oppo’nun sevilen Reno ailesinin yeni üyesi olan Oppo Reno5 modeli geçtiğimiz Aralık ayında resmen tanıtıldı. Kısa süre önce ise ülkemizde satışa sunulan Oppo Reno5 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. Gümüş ve siyah olmak üzere iki renk seçeceğine sahip olan Oppo Reno5, 7,7 mm kalınlığında ve 171 gram ağırlığında. Arka kısmı plastik olan Oppo Reno5, kulaklık girişine ve ekrana gömülü parmak izi sensörüne de sahip durumda.

6,43 inç büyüklüğünde Amoled bir ekran kullanan Reno5, 90 Hz ekran yenileme hızı sunuyor. Yüzde 84,8 ekran gövde oranına sahip olan Oppo Reno5 modelinin ekran çözünürlüğü ise 1080 x 2400 piksel. Oppo Reno5 modelinin ekranının Corning Gorilla Glass 3 ile korunduğunu da ekleyelim.

Gücünü 8 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisinden alan Oppo Reno5, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kullanıyor. Android 11 işletim sistemi ile gelen Reno5, Oppo’nun kendi arayüzü olan ColorOS 11.1’i kullanıyor.

Kamera konusunda iddialı bir model olan Oppo Reno5’in arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar ise 64 megapiksellik f/1.7 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 8 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera, 2 megapiksellik macro kamerası ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksellik derinlik kamerası olarak öne çıkıyor.

4 bin 310 mAh büyüklüğünde batarya ile gelen Oppo Reno5, 50W hızlı şarj desteği sayesinde 48 dakika içinde tamamen şarj olabiliyor. Oppo Reno5 modelinde kablosuz şarj desteği bulunmuyor. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Oppo Reno5 modeli ülkemizde 4 bin 700 bin ila 5 bin TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.