Yerli yatırım platformu Finfree, Gedik Yatırım ve Papara'dan yatırım aldı

Finfree tarafından paylaşılan bilgilere göre yatırım ile ilgili 21 Nisan 2021 tarihinde yapılan anlaşmaya Gedik Yatırım CEO’su Onur Topaç, Papara Kurucusu Ahmed F. Karslı ve Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal imza attı.
Yerli yatırım platformu Finfree, Gedik Yatırım ve Papara'dan yatırım aldı

Yatırım sürecinin tamamını mobile taşıyan yeni nesil yerli yatırım platformu olarak karşımıza çıkan Finfree'yi ilk olarak geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Yaklaşık 1 yıl önce kurulan yatırım platformu Finfree, bugün yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre söz konusu yatırım Gedik Yatırım ve Papara tarafından yapıldı. Finfree tarafından paylaşılan bilgilere göre yatırım ile ilgili 21 Nisan 2021 tarihinde yapılan anlaşmaya Gedik Yatırım CEO’su Onur Topaç, Papara Kurucusu Ahmed F. Karslı ve Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal imza attı. Finfree girişimine ne kadar yatırım yapıldığı ve şirket değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Kullanıcılarının kendi başına yatırım yapabilmesini sağlayan ve profesyoneller ile bilgi asimetrisini yok ederek yatırımı demokratikleştirmeyi hedefleyen yeni nesil yatırım uygulaması olarak öne çıkan Finfree, Senih Mete Dal, Adnan Can Türkay ve Cem Ünüvar tarafından geçtiğimiz yıl kuruldu.

Tüm kullanıcılarının yatırım ihtiyaçlarına mobilden çözüm bulabilen Finfree, kullanıcılarına ücretsiz finansal veriler, ücretsiz portföy yönetimi, ücretsiz eğitim ve sermaye piyasalarına yalın erişim gibi avantajlar da sunuyor.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal, alınan sermaye desteği ile platformu global sermaye piyasalarına da açmak istediklerini paylaştı. Son olarak Finfree'nin 4 ay içinde 40 bini aşkın kullanıcıya ulaştığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.