Tekne sahiplerini Knot ile dijitalleştirecek Viravira'nın yeni ürüne ait detaylar

Tekne kiralama sektöründeki en büyük sorunlardan biri olan gerçek zamanlı veri akışı olmaması konusunda çalışmalar yapan Viravira, yeni sistemi olan Knot'u hayata geçirdiğini paylaştı.

Tekne kiralama platformu olarak hizmet veren Viravira ile ilgili gelişmeleri geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Tekne kiralama sektöründeki en büyük sorunlardan biri olan gerçek zamanlı veri akışı olmaması konusunda çalışmalar yapan Viravira, yeni sistemi olan Knot'u hayata geçirdiğini paylaştı.

Gerçek zamanlı olarak fiyat ve müsaitlik verilerine yer verecek olan Knot sistemi, tekne kiralama sektöründeki zaman kaybını önlemeyi hedefliyor. 11 bin tekne ile her gün artan ilan sayısına hızlı cevap verebilmek için Viravira tarafından geliştirilen Knot sistemi, yaklaşık 1 yıllık geliştirme sürecinin ardından kullanıma sunuldu.

Tekne sahipleri ve charter firmaları, Knot sistemi sayesinde tekne bilgilerini, ödeme detaylarını, müsaitlik ve sezonsal fiyat bilgilerini hem viravira.co kullanıcılarıyla hem de fiziksel acentaları ile paylaşabilecek. Kısacası Knot ile birlikte tekne sahipleri kendilerine gelen rezervasyon taleplerini yönetebilecek veya ödeme alabilecek. Ödeme alma özelliğinin önümüzdeki süreçte Knot'a ekleneceğini de belirtelim.

Knot sistemi sayesinde 7/24 tekne kiralama rezervasyonu yapılabileceğini de paylaşalım. Hem büyük filoların hem de tek teknesi olan işletmecilerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan Knot, mobil cihazlar ile uyumlu bir şekilde de çalışabiliyor.

Knot sistemi, tekne sahiplerinin herhangi bir talebi gözden kaçırmamaları için gerçek zamanlı bir bildirim sistemi ve e-posta altyapısıyla da destekleniyor. Edindiğimiz bilgilere göre tekne sahipleri Viravira ile iletişime geçmeden sisteme kaydedebiliyor ve gerekli doğrulama süreçlerini tamamladıktan sonra yaklaşık 1,5 milyon kişilik kullanıcı havuzuna erişim sağlayabiliyor.

Knot ile yat turizmi sektörünün en büyük sorununa çözüm ürettiklerini dile getiren viravira.co’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, Knot sistemini kullanıcıların hızlı bir şekilde rezervasyon yapabilmesi ve tekne sahiplerinin satış ve pazarlama süreçlerini daha kolay yönetebilmesi için tasarladıklarını da aktardı. 

İlerleyen dönemde Viravira'nın sisteme yeni eklenmeye başlayan gece konaklamasız saatlik kiralanan tekneleri yayına alacağını da paylaşalım. Lansmana özel olarak hazırlanan 400 teknelik portföyün Mayıs ayında içinde yayında olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.