Yeni nesil teslimat girişimi PackUpp, ilk yılında 1 milyon paketten fazla teslimat gerçekleştirdi

Kuruluşunun üzerinden 1 yıl geçen PackUpp, güncel verilerini bizlerle paylaştı. Teslimat süreçlerini dijitalleştiren PackUpp, ilk yılında 1 milyon paket teslimatını aştı.
Yeni nesil teslimat girişimi PackUpp, ilk yılında 1 milyon paketten fazla teslimat gerçekleştirdi

Aynı gün teslimata odaklanan yeni nesil bir teslimat girişimi olan PackUpp'ın TRAngels A.Ş. ve Girişim Türk A.Ş. melek yatırımcılarından ikinci yatırımını aldığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Kuruluşunun üzerinden 1 yıl geçen PackUpp, güncel verilerini bizlerle paylaştı.

Teslimat süreçlerini dijitalleştiren PackUpp, ilk yılında 1 milyon paket teslimatını aştı. Kurumsal firmalara ve e-ticaret sitelerine “3 Saatte Ekspres”, “Aynı-Gün” ve “Sonraki-Gün” teslimat hizmeti sunan PackUpp'ın 2020 yılı içinde içinde şirket değerlemesini 100 milyon TL'nin üzerine çıkardığını da belirtelim.

Kurulduktan kısa bir süre sonra 100 milyon TL şirket değerlemesine ulaştıklarını söyleyen PackUpp kurucu ortağı ve CEO’su Semih Emre Özcan, yerel ve globalde pek çok markayla iş birliği yaptıklarını da paylaştı. 2020 yılı içinde 2 kez yatırım turu tamamladıklarını da aktaran Özcan, aldıkları yatırımlarla PackUpp’ın global hedefleri için çalışmalarına ve teknolojilerini daha da geliştirmeye devam ettiklerini de belirtti.

Pandemi döneminde 1 yıl içinde 1 milyondan fazla paketin teslimatını gerçekleştirdiklerini de aktaran Özcan,  kullanıcılarına teslimat sürecinde paketlerini “Haritadan Canlı İzleme” özelliği sunduklarını ve gerekli durumlarda “Komşuma Bırak” özelliğiyle akıllı telefonları üzerinden tek tıkla adres değiştirmelerine olanak sağladıklarını da paylaştı.

İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Bodrum’da hizmet veren PackUpp, PackUpp CarrefourSA, Dyson, Decathlon, Skechers, Columbia, Disney, N11, Fox Media gibi global ve Karaca Züccaciye, Karaca Home, Emsan, Homend, Damat, Kidega, Çağrı Market, Mopaş, Fellas gibi ulusal markalarla çalışmaya da devam ediyor. 2021 yılında 3. yatırımını almayı hedefleyen PackUpp'ın ana amacı ise bu yıl yurt dışına açılmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.