Yatırım alan PackUpp, değerlemesini 100 milyon TL'ye çıkardı

Bugün paylaşılan bilgilere göre aynı gün teslimat ve sonraki gün teslimat odağında hizmet veren PackUpp, 2020 yılı kapanmadan 2. yatırımına da imza attı.
Yatırım alan PackUpp, değerlemesini 100 milyon TL'ye çıkardı

Yeni nesil aynı gün teslimat girişimi PackUpp'ın 12,5 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre aynı gün teslimat ve sonraki gün teslimat odağında hizmet veren PackUpp, 2020 yılı kapanmadan 2. yatırımına da imza attı.

Paylaşılan bilgilere göre pandemi döneminde önemli bir büyüme elde eden girişim, TRAngels A.Ş. ve Girişim Türk A.Ş. melek yatırımcılarından ikinci yatırımını aldı. Alınan yatırım sonrası şirketin değerlemesi 100 milyon TL seviyelerine ulaştı. Yatırım miktarı ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan PackUpp kurucu ortağı ve CEO'su Semih Emre Özcan, ilk yatırım turundaki yatırımcıların yüzde 95 oranında ikinci yatırım turunda PackUpp'ı desteklediklerini ve şirkete olan güvenlerini gösterdiklerini dile getirdi.

Alınan yeni yatırımın büyük oranda teknolojiye ve yazılım geliştirmeye harcanacağını da belirten şirket CEO’su Özcan, PackUpp'ın 2021 yılının Eylül ayında Seri A tur olan 3.yatırım turunu gerçekleştireceğini de belirtti.

CarrefourSA, Dyson, Skechers, Decathlon, Disney, Columbia gibi global firmalara teslimat hizmeti sunan PackUpp, çok sayıda yerli büyük firmanın da teslimatlarını gerçekleştiriyor. 2021 ile birlikte global ve yerel çok sayıda yeni firmaya da hizmet sunmayı hedefleyen PackUpp, İstanbul ile birlikte Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Bodrum olmak üzere toplam 6 büyük şehirde hizmet veriyor. Son olarak PackUpp'ın çok yakın zamanda KKTC’de de hizmet sunmaya başlayacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.